Hej wszystkim!
Moze zasmiecam forum ale chcialem sie z Wami podzielic dobra (dla mnie) wiadomoscia - od wczoraj jestem magistrem inzynierem :)
W koncu bede mial wiecej czasu dla Atari i eftepa!
pozdrawiam wszystkich!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Yeah!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej wszystkim!
Moze zasmiecam forum ale chcialem sie z Wami podzielic dobra (dla mnie) wiadomoscia - od wczoraj jestem magistrem inzynierem :)
W koncu bede mial wiecej czasu dla Atari i eftepa!
pozdrawiam wszystkich!
Gratualcje. Teraz musisz zmienić awatra na bardziej reprezentatywny i obrażać się na każdego, kto zwróci się do Cibie inaczej niż per panie inżynierze. :)
Ja też gratuluję, .gratuluję, gratuluję!!!!!!!!!!!!!! Zawsze było mi miło gdy komuś coś się uda!!!!! Na marginesie jak mi się coś uda to też chodzę z głową w chmurach.
Domagam się Lasta w Opalenicy
Chyba per 'panie magistrze inzynierze' :)
A awatara nie zmienie - woda sodowa nie uderzyla i chyba nie uderzy mi do glowy... :)
Woda sodowa może i nie, ale jak ja broniłem swoją pracę (wieki temu zresztą ;) ) to oblewaliśmy to z kolegami % i innymi promilami, a nie wodą sodową ;) :P :twisted: :lol: :o :D 8O ;)
kongratulajszyns :)
To w co teraz zagrasz? :P
moje gratulacje !!!!
tak na marginesie to od czego jesteś magistrem inżynierem? od spraw niepotrzebnych? od spraw spożywania alkoholu?
Gratulacje i witaj w klubie.
ps. kolejny powod do opicia na zlocie :)
Gratulacje !! heheh - Pan Magister Inżynier Azbest. Czy AZBEST - to tytuł naukowy ?? :twisted: :twisted:
mgr inz azb :) gratulacje typie!!!
Również witam w klubie! :) :D
Witaj w klubie ! Teraz to tylko doktorat, habilitacja i profesura ;)
To co, na party wszystkim stawiasz piwko?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Yeah!
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 64 zapytań