mam male pytanie z innej beczki
wiem ze czytaja to forum bardzo inteligetni ludzie wiec dlatego tutaj pytam :idea:
Czy w Polsce dzialaja telefony z sieci UMTS i-Mode ?
THX
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
atari.area forum » Bałagan » Telefonia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam male pytanie z innej beczki
wiem ze czytaja to forum bardzo inteligetni ludzie wiec dlatego tutaj pytam :idea:
Czy w Polsce dzialaja telefony z sieci UMTS i-Mode ?
THX
I-mode napewno nie udostepniaja - ale to nie jest standard sieci, tylko bardziej rozbudowany (duuuzo bardziej) WAP.
A UMTS uruchomil Plus (komercyjnie) i Era (testowo). Obie sieci wylacznie na terenie stolicy - Era ma zasieg wiekszy troche.
Odsylam na strony www operatorow raczej - jedno pewne - dziala, bo sam sie wideotelefonowalem :))) (i to pomiedzy Era i Plusem, wiec nie jest zle).
Aaaaa zapomnialbym.
W przypadku Plusa wkladasz do UMTSowego fona zwykla abonamentowa karte i dzwonisz do BOKu by aktywowac pakiety danych (bo rozmowa tez jest jak przesylanie danych traktowana).
W przypadku Ery sa karty testowe rozdane "betatesterom" ;)
yoo , dziekuje za informacje
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Telefonia
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 19 zapytań