mam male pytanie z innej beczki
wiem ze czytaja to forum bardzo inteligetni ludzie wiec dlatego tutaj pytam :idea:
Czy w Polsce dzialaja telefony z sieci UMTS i-Mode ?
THX
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » Telefonia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam male pytanie z innej beczki
wiem ze czytaja to forum bardzo inteligetni ludzie wiec dlatego tutaj pytam :idea:
Czy w Polsce dzialaja telefony z sieci UMTS i-Mode ?
THX
I-mode napewno nie udostepniaja - ale to nie jest standard sieci, tylko bardziej rozbudowany (duuuzo bardziej) WAP.
A UMTS uruchomil Plus (komercyjnie) i Era (testowo). Obie sieci wylacznie na terenie stolicy - Era ma zasieg wiekszy troche.
Odsylam na strony www operatorow raczej - jedno pewne - dziala, bo sam sie wideotelefonowalem :))) (i to pomiedzy Era i Plusem, wiec nie jest zle).
Aaaaa zapomnialbym.
W przypadku Plusa wkladasz do UMTSowego fona zwykla abonamentowa karte i dzwonisz do BOKu by aktywowac pakiety danych (bo rozmowa tez jest jak przesylanie danych traktowana).
W przypadku Ery sa karty testowe rozdane "betatesterom" ;)
yoo , dziekuje za informacje
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Telefonia
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 52 zapytań