@Graczpospolita.pl
@pilat23
GGA na kartridżu i w oryginalnej obudowie jest dostępne "za darmo" do wygrania na stronie:
http://www.retronagazie.eu/konkurs-tam- … pominkowy/
Co do mnie to można o zlutowane wersje przypomnieć się w przyszłym roku :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Great Green Adventure - cartridge
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@Graczpospolita.pl
@pilat23
GGA na kartridżu i w oryginalnej obudowie jest dostępne "za darmo" do wygrania na stronie:
http://www.retronagazie.eu/konkurs-tam- … pominkowy/
Co do mnie to można o zlutowane wersje przypomnieć się w przyszłym roku :)
Wpadła wpłata od Graczpospolita.pl. :)
Od pewnego znanego producenta otrzymałem wersję dev (czyt. odpad produkcyjny ;) ) obudowy do cartów w kolorze jak na foto poniżej:
Jeśli ktoś sobie życzy to mogę w tej obudowie zrobić GGA za 34+10=44zł
Kompletny cart na zielonym, złoconym PCB, zielona obudowa + naklejona vlepka. Preferuję odbiór osobisty. Za tą cenę dostępna jest tylko i wyłącznie jedna sztuka.
Kolor samej obudowy z testową vlepką można obejrzeć pod tym linkiem:
https://atariage.com/forums/topic/22767 … nt=4715593
Chętnie bym wziął jedną sztukę z wysyłką pocztą lub do paczkomatu jeśli by się dało.
ccwrc: czy na stronie, która podałeś nie ma błędu w regulaminie?
Podana jest data do końca stycznia 2020 (zamiast 2021?).
@x_angel
chodzi o mój post z 2019 roku w którym piszę o konkursie, który trwał do końca stycznia 2020 roku? ;)
Aaa to już nie ma tego konkursu? :) Bo coś pisałeś, że za darmo są te carty do wzięcia, to myślałem, że jeszcze konkurs trwa :)
A jest jeszcze jakiś inny konkurs?
A był, też się skończył kilka dni temu a nagrody właśnie są w drodze do osoby, która została wylosowana (stRing):
jestem zainteresowany 1 sztuka carta
zglaszalem chęc zakupu w poście 25 pilat23 2019-10-29 14:19:19
@pilat23
Dzięki za przypomnienie, poproszę o maila na adres podany w wątku.
biore sztukę
Uprzejmie proszę o pamiętanie o datkach na pigwę.
@dely
Datki poszły standardowo do voy-a. Nie wiem, kiedy poinformuje o tym w wątku bo czasami ma kilka miesięcy opóźnienia :P
Edit: a właściwie ja wspomnę, skoro voy śpi: ostatnie datki były od userów EMU i PILAT23
Dziękuję za info i wsparcie Pigwy!
@ccwrc
Jest jeszcze szansa kupienia karta?
@hsimpson
Sprawdziłem ilość vlepek. Będziesz przedostatni lub ostatni jeśli przy vlepianiu będzie mi się trzęsła ręka.
Jeśli to służy Pigwie to ja mogę oddać tą jedną nadmiarową wlepkę którą mam. Jakby co.
Kolejny datek na pigwę został przekazany od usera o nicku 'micromax'
Potwierdzam. Wpłynęły 3 wpłaty od emu, pilat23 i micromax. :) Pigwa dziękuje!
Przepraszam za straszną obsuwę... :P
PCB z vlepkami + utrzymanie serwera pigwy + paczkomat 13zł. Kolor pcb obojętny.
Datek na pigwę został przekazany od usera Piguła/Shpoon (Tak, post wyżej).
I oficjalna informacja: zostały materiały na zrobienie ostatniego carta. Osoba, która go zamówi kończy ten bałagan ;)
Zamówienie wysłane via mail :).
Mogłeś w środek dolutować zieloną diodę do tej obudowy dla uczczenia ostatniego egzemplarza :)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Great Green Adventure - cartridge
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 57 zapytań