Kolejna porcja.
Po różnych naprawach zostały mi cztery Atarki które poskładałem i częściowo naprawiłem.
Z różnych względów nie mam za bardzo chęci dalej się z nimi bawić więc wystawiam tutaj.
Jeżeli macie ochote się pobawić w renowację czy kompletowanie to zapraszam. Zaznaczam tylko że nie jestem autorem szkód :)
Praktycznie każda z nich ma jakiś mankament więc proponuję aukcje do niedzieli to będe mógł spokojnie w poniedziałek popakować i wysłać. Gdybym coś pokręcił w opisach to dajcie po ludzku znać i to skorygujemy. Mam kiepski okres ostatnio.
NR.1 - ATARI 65XE
Atari elektronicznie sprawne (naprawiłem) ale buda troche żółta. Klawiatura działa dobrze ale jest brak spacji oraz poprzycierane są niektóre napisy. No i oczywiście jak widać badge obdarty
CENA WYWOŁAWCZA - 150 PLN
NR.2 - ATARI 130XE
Atari sprawne (naprawiłem). Obudowa malowana moimi farbami. Brak badge. Brak membrany. Klawiatura sprężynkowa więc membrana jest MITSUMI i można dostać u Dudiego.
CENA WYWOŁAWCZA - 230 PLN
NR.3 Atari 65XE
Elektronicznie sprawne (naprawione) ale brakuje CPU. Poza tym orginalny badge zamieniony na naklejke.
CENA WYWOŁAWCZA: 180 PLN
NR.4 Atari 65XE
Elektronicznie sprawne (naprawione) ale brakuje CPU. Badge obdarty. Obudowa kiepsko wybielona więc albo do powtórki wybielanie albo malowanie
CENA WYWOŁAWCZA: 150 PLN