Witam wszystkich, mam pytanie czy jest tu ktoś najlepiej z W-wy (nie jest to wymóg) kto by przelożyl plytke Turbo 2000 ze zwłok magnetofonu do nowego? Wszystkie kable podpiete pod plyte magnetu ale brak wtyczki kabla joya do ktorego domniemam wychodzą poucinane kable. Druga sprawa, podobno kilkoma kondensatorami i przelącznikiem da sie tez zrobic kompatybilne do T2000, bez płytki i kabla do wejscia joya?? Ponizej link ale to niby turbo 2001 ??http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=12270
Proszę o pomoc bo już mam dośc z tymi turbami ;)) Mam wszystko z innej parafi i nie wiem jak sie do tego zabrać. 3 magnetofony xc12. Jeden oryginał, drugi z turbo UM, trzeci zwłoki z T2000 (podobno). Kardridże T2000 i UM (najnowszy), ale kasety tylko w T2000 ;)). Zdjecie plytki T2000 w zalaczeniu.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.