Pin napisał/a:zrozumiałem też kim jesteś
O, fajnie. Tak że można już teraz uznać Cię prawie wszechwiedzącym. Kiedyś wymyśliłeś o czym myślę, wsadziłeś mi też w usta słowa, których nie mówiłem twierdząc, że coś tam sugeruję, chociaż nie miało to miejsca. Teraz dodatkowo wiesz kim jestem, można by stwierdzić, że przejrzałeś mnie już na wskroś.
Ciekawi mnie w takim razie, do której grupy mnie zakwalifikowałeś, bo przeglądając Twoje wypowiedzi natknąłem się, że pisałeś o takich, których powinno się wystrzelać, pisałeś też o grupie, której życzysz, żeby zachorowali na covida i wtedy coś tam zobaczyli co sobie wyobrażasz, najlżejsze było jeszcze sklasyfikowanie grupy dyskutantów na zupełnie inny temat jako tych, którzy wierzą w to, że Ziemia jest płaska. Aha, co do wiary, to też był szereg klasyfikacji osób do grup, które wierzą w to, czy wierzą w tamto, chociaż nikt z tych osób nie twierdził że w cokolwiek z tych rzeczy wierzy. I tak jest wielokrotnie i dzieje się to ciągle w kółko. I wszystko to w tematach covida na tym i sąsiednim forum.
Tak że podziel się może kogo konkretnie do której grupy przypisałeś, zwłaszcza w tym zakresie komu złorzeczyłeś, bo nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek złorzeczył Tobie na tym lub sąsiednim forum, a Ty sobie to lekko czynisz wielokrotnie.
Nie mam wielkiego żalu, bo w obliczu obecnych czasów widzę, że panika przybiera różne oblicza, a naturalną reakcją organizmów jest bronienie się, stąd zapewne każdy reaguje jak mu instynkt podpowiada, czasami nielogicznie, bezwładnie i w sposób przypadkowy, ale na to można chyba jedynie spojrzeć pobłażliwie.