hejka, no tak się składa, że odwiedzam stolicę od 8. października i tak sobie myślę, czy warszawska (a może nie tylko ;)) ekipa nie miałaby ochoty gdzieś skoczyć na piwko ;].

przyjeżdżam w piątk, 8.10, zostaje na 10 dni, więc czasu mam (byłabym tylko wdzieczna za jakiś transport, bo niestety ja po wawie sama się troszkę boję chodzić, ponieważ byłam tam raz jak dotąd i tylko tak "na chwile" do tego z transportem samochodowym, więc moge mieć problemy z dostaniem się tu i ówdzie...

tak więc jeśli by byli jacyś chętni na jakies spotkanko kameralne, to ja się na nie równiez pisze  :rolleyes: .

jesli chodzi o kontakt, to na pw moge dać numer komórki zainsteresowanym  :o

pozdrówki ;]*********

M.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

2

tak sie sklada ze jutro bede w wawie (delegacja) robie rozrobe i piatek mam wolny, jesli czyta to jakas fajna laska to jestem do dyspozycji, ale zeby mi nie bylo placzu bo... w sobote wyjade na powrot w gory :-)

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

3

jak juz wspominalem na gadulcze, ja pewno w ten wikend bede wyjechany z wawy akurat, ale w tygodniu jestem ewejlbl.

--
= krap.pl =

4

A nie się jak zwykle nic nie szykuje, więc czasu u mnie siła. Transportera nie posiadam, ale podpowiedzieć i doprowadzić w życzone (:?:) miejsca mogę, a i piwka też się napiję. :idea:

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

5

ostatnio mam chroniczny brak czasu i jeszcze zaczyna mi się szkoła..
ale sądzę że wygeneruję trochę czasu :P

6

, czy warszawska (a może nie tylko ;)) ekipa nie miałaby ochoty gdzieś skoczyć na piwko ;].

przyjedz na EASTa, bedzie  pifko tez

7

...i przeźroczysty napój z za wschodniej granicy.  :lol: ..kurde z tym Eastem to mam dylematy...-> chce, lecz o tym czy pojade - dowiem się w ostatnij chwili /...brrr;- :?

Kontakt: pin@usdk.pl

8

jaki przezroczysty za wschodniej granicy?
no wiesz :D
tak bylo last jer! : http://atariarea.histeria.pl/img/east_2003/PA190019.JPG

9

a ta lista na kartce po prawej to liczba flaszek po ktorej dany osobnik zszedl do sypialni :)

ps. czyli wyniki w tennis-alko-compo :)

10

no własnie east mi sie koliduje z konwentem w waffce...

jak miło, jak fajnie!

lizard >> a chętnie skorzystam z ew. spacerku, lub przejazdu liniami miejskimi ;p macie 3 razy tańsze bilety niż w krakowie  :rolleyes: .

w wawie będę rzeczonego 8.10. o godzinie 16:45 (planuje tak PKP, ale jak w praktyce będzie, to sie okaże... ;p).

pinokio >> dziś dostałam płyte od kolesia z Atrophia Red Sun ;p był u nas w firmie, hehe. zna cie  :rolleyes: . ale stwierdził, ze ile razy cie widzi, jesteś nawalony w cztery dupy  :o . hehe.

całuski,

M.

11

No ładnie sobie Pinek poczynasz, tak bez kumpli. :evil: Zabieraj się z Meśką i przyjeżdżaj do nas. Butelka na pewno pęknie. ;)

12

Alboze dwie...  :P

Sikor umarł...

13

upewniłam sie u polskich państwowych i ostatecznie: 8.10.04; o 16:45 wyląduje na Warszawie Centralnej ;). mam nadzieję, że się jakoś tam uda spotkać i skoczyć na piwo ~herbatke ;]***

całuski,

M.

14

Tak, tak. Herbatka w deszczowy, jesienny wieczór róló. Zwłaszcza z rumem. :*)

15

kazdy musi wypic tyle flaszek ile ma gwiazdek na aa  (he he albo postów ;))))

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

16

ty masz 4 żółte i jedną białą, czyli pijesz 4 gorzkie żołądkowe i zapijasz całość czystą. ;)

17

ty masz 4 żółte i jedną białą, czyli pijesz 4 gorzkie żołądkowe i zapijasz całość czystą. ;)

my tu gadu-gadu, ale czy w koncu cos sie odbywalo/odbywa?

--
= krap.pl =

18

Krap, czytaj uważnie. Meśka ma przyjechać w ten piątek (8.10) i dopiero wtedy będzie się działo, oj będzie się działo. :D

19

jak mi tak piszecie to sie aż tej 'opieki' boje ;].
no, ja jedną żołądkową i cztery czyste  :rolleyes: . oj, bedziecie mieli zalaną Meske na stanie ;].
ustalone wszystko, bilety nabyłam droga kupna, więc nie ma mowy na zmiane planów. najlepsze jest to, ze do tej waffki to jade dosłownie za wszy i dziwki łupież. ani grosza nie mam poza kasa na PKP i tygodniowym biletem na MPK w wawie ;]. wiec pewnie zachowam wstrzemięźliwosć od alkoholi, chyba że sie ktoś szarpnie na jedno piwo na ładne moje oczęta ;p. jokin' oczywiście. coś tam wyskrobie, jednak z kasą cieniutko  :? . myślałam, ze mi sie uda dostac wypłate przez wyjazdem a tu dupa zbita T_T.

krap >> bedzie sie działo, będzie ;). macie mnie caaaały tydzień (no z wyłączeniem 16 i 17.10 ;p).

jaszczurek>> ja tam herbatke nawet bez rumu lubie ot tak po prostu, chlorze jeden ;]**.

w razie jakichkolwiek pomysłów na temat sztabiku, prosze sie kontaktować ze mną pod numerem 661 020 608; tylko ze mam w tym momencie 4 złote na koncie kochanego plusika -wiec nie wiem jak bede miała z odpowiadaniem na smsy :/; mniej wiecej do 22:00 odbieram -potem mi sie nie chce ;p (poczta głosowa wyłączona -don't worry ;>).

całuski,

M.

20

Lizard: to co, zaprowadzicie Meśkę na Wilczą 29... (stałe ostatnio miejsce sztabowania)? Ja najprawdopodobniej będę mógł wpaść na 1 pifko (brak kaski) kolo 18... :(

Sikor umarł...

21

Około 18 ty mu już dawno będziemy :*)

Zobaczymy co z tego wyjdzie. W razie czego będziemy informowac o ruchach nieprzyjaciela. ;)

22

O.K. - jak by co SMS i wszystko gra... A wstępnie Wilcza ;)

Sikor umarł...

23

chwila, chwila!

czy komuś sie wydaje, ze mi się chce łazić po całej wawie z alpinusem wypchanym ciuchami?  :rolleyes: może ja najpierw zgłoszę się na moje mieszkanie celem zostawienia betów. albo co... Potem liczę że mnie panowie do mieszkanka odstawicie ;). też góra jedno piwo wypiję, w ogóle doWaffki jade za 'wszy i dziki łupiez' bo kasy mam tylko na bilety PKP i tygodniowy MPK = pare dosłownie groszy na coś, żeby z głodu nie zdechnąć  :? ...

btw. zanim gdziekolwiek chlać pójdziemy, to bym ładnie prosiła tego, który mnie zgarnie, aby pokazał mi gdzie mogę nabyć drogą kupna bilet tygodniowy  :o !

całuski,

M.

24

Kobieto, daj pomarzyć! Czy Ty myślisz, że nam się będzie chciało Twojego alpinusa nosić po jakiś chałupach? My Ci go wolimy od razu do pubu zanieść. ;) Ale ok. Niech będzie Twoja wola.

O bilet się nie martw. Na pewno znajdzie się jakiś drogowskaz do kiosku. Potem się obaczy i sama zadecydujesz, czy chcesz zwiedzać najwiekszą wiochę w Polsce z plantacją kapusty w centrum (dziś coś takigo zobaczyłem na rogu Świętokrzyskiej i Marszałkowskiej 8O ), czy dogorywać gdzieś na party place. ;)

25

z racji tego że mam "szkołe" w sob 8-21 ( :?  )... i niedziela tyszszsz
w samym centrum... rozumiem że jest sztab i muszę zostać brum brum-a
i i ii
18nasta i Wilcza ;)