Witam!
Czy pomoże mi ktoś w odszukaniu gry "Podróże po Polsce"? Szukałem na stronach ze zbiorami gier, ale nigdzie nie mogę znaleźć tego tytułu. Proszę o pomoc.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Gdzie znajdę grę...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Czy pomoże mi ktoś w odszukaniu gry "Podróże po Polsce"? Szukałem na stronach ze zbiorami gier, ale nigdzie nie mogę znaleźć tego tytułu. Proszę o pomoc.
... szczerze powiedziawszy nigdy nie słyszałem. A kiedy wspomniana gierka orientacyjnie powstać mogła / i czy została oficjalnie wydana??
kiedyś na giełdzie w Gdyni (Kolejarz) spotkałem sie z tym tytułem...może Żbiku będzie wiedział coś na ten temat...w basicu to to chyba było i zajmowało 1 strone dysku
Jeśli chodzi o szczegóły tej gry to pamiętam tylko że miałem jej kasetową wersję (nie wiem czy była napisana w basicu i czy była wydana) i miałem z nią styczność tylko jeden raz na początku lat dziewięćdziesiątych.
nie posiadam, choc pamietam.
daawno temu zgralem to z radiokomputera. klimatycznie wzorowane na 'agent usa' choc posiadalo elementy edukacyjne - np. pytania o geografie polski.
jesli ktos ma niech udostepni - nostalgia rulx!
Axe, a poleć nam jakąś grę z walorami koedukacyjnymi.
sprobuj gry wstepnej. 80% polek zauwaza roznice. :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Gdzie znajdę grę...
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 52 zapytań