Cześć
Szukam kogoś kto zainstaluje mi incognito w atarce. Moge dojechac do 200 km ( np. Wawa, popołudnie, weekend). Ewentualnie moge wysłac sprzęt.
Oczywiście odwdzięczę się PLNami
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Atari 800 - instalacja incognito, pomoc
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć
Szukam kogoś kto zainstaluje mi incognito w atarce. Moge dojechac do 200 km ( np. Wawa, popołudnie, weekend). Ewentualnie moge wysłac sprzęt.
Oczywiście odwdzięczę się PLNami
Z modem przycisku do zmiany dyskietek? Dwa założyłem i działają. Ale aż tak szybki żeby w popołudnie założyć to nie jestem.
tak z modem do dyskietek :D
@pablozp: to jak już będziesz w Wawie daj znać - może jakiegoś sztaba da się zrobić :)
Jak będę to dam znać :)
To weź się umów z chłopakami na jakiś dzień. Podrzucisz mi kompa a odbierzesz w drodze powrotnej.
@pablozp: to jak już będziesz w Wawie daj znać - może jakiegoś sztaba da się zrobić :)
Bardzo dobry pomysł!
Dawno nie było sztaba.
Sikor napisał/a:@pablozp: to jak już będziesz w Wawie daj znać - może jakiegoś sztaba da się zrobić :)
Bardzo dobry pomysł!
Dawno nie było sztaba.
wyśmienity pomysł
Tylko kiedy ?
jak jeszcze nie ogarnąłeś tematu to jestem jeszcze jutro w Lublinie
dely... no zrób coś..
Seba dzięki za propozycje ale komp już jest w Wawie u Łukasza.na warsztacie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Atari 800 - instalacja incognito, pomoc
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 60 zapytań