No... widze bratnią duszę :D :D :D
też mam CA-2001 na WD1772 (tym gorszym). co do gtsync.com, to są dwie wersje tego softu. jedna dla CA-2001, druga dla LDW Super 2000.
Jeśli chcesz i masz SIO2PC, to mogę podesłać Ci mailem (w przeciągu 2-3 dni) plik ATR z obrazem oryginalnej dyskietki od CA-2001 z DOS'em XL. Osobiście nie polecam tego dosa. Soft Gumiego faktycznie jest powinien mieć go niejaki obywatel Tkacz. Pod SpartaDOS'em zapomnij o trybie Synchromesh (38,400 bitów / sek). jeśli używasz MyDOS'a lub np. DOS'a II+/D, to polecam programik (turbo.com, autora niepamiętam, ale z tego co zauwarzyłem, to jest to przerobiona wersja "gtsync.com" i działa nawet z QMEG'iem - wiem bo sam od ładnych paru lat tego używam. Ten plik również mogę podesłać mailem. Jeśli niemasz jak przenieść trego na małe Atari, to wyślij m i na maila dokładny adres, gdzie mam wysłać dyskietkę z tym wszystkim (w przeciągu tygodnia), a na jakimś zlocie postawisz mi coś tam i sprawa załatwiona...
Wadą tego rozwiązania (gtsync.com i turbo.com) jest to że używa lokacji pamięci od $0100 do $01a9, co uniemożliwi współprace z np. plikami spakowanymi standardowym DJ Packerem lub jakimiś grami - np. Vicky, gdyż ta ładuję się w ten opszar, ale do prac w np. basicu, czy assemblerze, do MPT, TFM i programów pod DOS'a jest gitara i śmiga ok.
Myślę, że to rozwiąże Twój problem. czekam na maila lub odp. na forum siemanko!
FAQ: Cegła waży kilogram i pół cegły. Ile ważą dwie cegły ? :D
JIL 4EVER!