Nie, nie, nie - źle się zrozumieliśmy:-) Ja nie będę sprawdzał jaka wersja jest ostatnia, bo ja ten wątek znam i tam jest cała masa wariacji na temat wersji z różnymi odmianami stron tytułowych, z czego ja nic nie rozumiem i jest to dla mnie wielki bajzel:-) - przy czym jedne strony migają, a inne nie migają, jednym się podoba, inni psioczą i pewnie dlatego jest kilka równoległych wersji, z czego żadna nie wydaje się być tą jedyną słuszną. Poszukałem więc wersji od Homesofta, która działa mi dobrze, więc takiej sobie używam, bo mam zaufanie do Homesofta, że od niego wszystkie gry są w fajnych wersjach - ale najczęściej są przez niego lekko poprawione.
Jak sprawdzicie że powinna być inna wersja i wszyscy dojdą do porozumienia która, to poproszę do mnie przesłać gotowy obraz. Jak nie dojdziecie do porozumienia, to programuję tą od Homesofta.
Co ciekawe, np. Homesoft spiracił również moją grę The Last Disk, ale zrobił ją lepszą niż mój oryginał:-) Poprawił wyświetlanie strony tytułowej podczas wczytywania gry, bo u mnie były śmieci i nie umiałem tego lepiej zrobić, a on poprawił w wersji pirackiej:-) Dodatkowo zmniejszył rozmiar pliku:-)