Witam,
trafiłem ładny egzemplarz Samsung 710 MP. Dość ładny obraz z moich atari a jeszcze przed videomodami, ale...
No właśnie. Bryka to 10-15 minut i nagle pyk, jest błękit zamiast obrazu z atari. Nie ma obrazu ani na wejściu composite, ani s-video ani scart. Tuner daje śnieg - czyli jakby działa, vga zgłasza check cable (nie podłączony faktycznie).
Monitor wyłączam, stygnie, włączam po pół godziny i jak ręką odjął, działa aż znowu się... zagrzeje - czyli odwrotnie niż lampowe :)
Wymęczyłem już Duddiego, ale postanowiłem napisać, może ktoś coś...
A, jeszcze zanim odetnie wizję, to widać, że czarny staje się coraz mniej czarny, jakbym podkręcał jasność.
Nie rozbierałem, ale mam zamiar, obadam standardowo kondensie, ale może ktoś miał podobny przypadek i od razu nakieruje mnie na właściwą ścieżkę... byle nie do śmietnika :)
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.