Witam
Wpadła mi w ręce większa ilość stacji PC do przerobienia.
Oferuje stacje w wersji z dużym guzikiem oraz małym, panele druk 3D (foto w załączniki).
Chętnych zapraszam do kontaktu, cena wyjściowa 100zł przy większej ilości cena do negocjacji.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » (S) Napędy Atari ST
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Wpadła mi w ręce większa ilość stacji PC do przerobienia.
Oferuje stacje w wersji z dużym guzikiem oraz małym, panele druk 3D (foto w załączniki).
Chętnych zapraszam do kontaktu, cena wyjściowa 100zł przy większej ilości cena do negocjacji.
Jeśli stacja z dużym guzikiem pasuje do Mega ST to chętnie kupię sztukę.
Poprawka: do Mega STE też bym zamówił sztukę.
Do Mega STE tez chetnie wezme jedna sztuke (stacja PC czyli HD)
Witam
Z tego co wiem stacja z dużym guzikiem pasuje do ST, co do Mega nie wiem ale teoretycznie powinna, rozstaw ten sam. Stacje posiadają odłączone czujniki gęstości ale mogę przygotować sztuki z czujnikiem gęstości kwestia dogadania się.
Witam
Stacje z czujnikami gęstości gotowe, troszkę mi się zeszło, proszę zainteresowane osoby o kontakt.
Witam
Do MegaSTE pasuje :) Kroll przetestował. Z powodu braku zainteresowania oferta na forum jest już nieaktualna.
Zainteresowanych odsyłam na portale A..., e..., oraz O...
Pozdrawiam
ekup ;)
ebay
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » (S) Napędy Atari ST
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 57 zapytań