Bardzo chętnie kupię europejski zasilacz do modemu SX212, pasuje również do konsoli 2600, XEP80. Parametry 9V DC, wyjście mały jack z (+) na gorącym.
Taki o mniej więcej... ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Zasilacz ATARI - pasuje do 2600, XEP80, SX212 i inne
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bardzo chętnie kupię europejski zasilacz do modemu SX212, pasuje również do konsoli 2600, XEP80. Parametry 9V DC, wyjście mały jack z (+) na gorącym.
Taki o mniej więcej... ;)
Kuba Husak ma w ofercie. Chyba, że musi być oryginał.
Ok, zapytam. Najchętniej ori, ale nie za wszelką cenę. :)
https://allegro.pl/oferta/zasilacz-impu … 8141724684
Impulsowy, a z założenia ma pracować z SX212. Nie będzie to to siało? Ktoś może potwierdzić?
Nie wiem. Mam oryginalny ale hamerykanski, na 110V. Jak chcesz się bawić w dodatkową przetwornicę to mogę odstąpić, mi tylko zawadza (ale oryginalny Atari to przecież nie wyrzucę).
No jeśli to nie problem, to chętnie przygarnę. Szczegóły na PM.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Zasilacz ATARI - pasuje do 2600, XEP80, SX212 i inne
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 54 zapytań