@gop13.
No coz mnie sie udalo lepiej z nim dogadac, a też jechalem kilkasekilometrow po mojego falcona. Powiem wiecej w tym czasie byly w sprzedazy Falcony z dyskiem HDD 65MB, jak sie okazalo juz na miejscu juz mieli montować dyski 80 MB, a jak przybylym na miejsce to nie mieli zadnego dysku :) przepraszal mnie strasznie, po czym zdeklarowal ze wysle mi dysk jak beda mieli, zatem po ok tygodniu dotarl do mnie dysk juz 120 MB, czyli mialem szczescie bo zaplacilem za 65 MB a w rezultacie mialem 120 MB, ot taka moja historia.
Faktycznie schodzilo sie w dol do biura, ale o szczegoly zapytam kolege z Pabianic to bedzie wiedzial lepiej gdzie to bylo :).
@Atari-user:
Ja dla UBU labu kupowalem w 2017 na tym samym znanym portalu za 3150,- Falcona zaplombowanego z dyskem 60 MB, aha to byla wersja FR :)
Falcon CT63, CTPCI + Radeon 9250, napęd MO Fujitsu 230 MB oraz naped Syquest 230 MB, Nagrywarka Yamaha CDRW 2100, Napęd DVD-ROM, Netusbee, Skaner EPSON GT8000/Falcon 030, Ram 14 MB, karta CF 16 GB/Hades 060, CD-ROM, Nagrywarka Yamaha CDR, karta sieciowa, napęd Syquest 44 MB/Atari TT 030; 10 MB ST-Ramu, 64 MB TT-Ramu, Zewnętrzny naped CD-ROM, napęd MO Fujitsu 230 MB, karta graficzna MEGA Vision 300 Netusbee/Atari Jaguar + Skunkboard, Atari 65 XE + SIDE