To skoro już ustaliliśmy kto wierzy w pandemię a kto nie to wróćmy do meritum :) A jeśli chcecie dyskutować to zróbcie to proszę w innym wątku, bo jak ktoś będzie szukał aktualności o zlocie to nie znajdzie. Dziękuję :)
Dziękuję Ci Greyu za głos rozsądku i zrozumienie. W końcu gramy do jednej bramki :)
Jak widać, część osób nie przyjedzie bo ograniczenia, a część bo ludzie nie będą się stosować do ograniczeń. Jestem niczym ta żaba... W każdym razie jest spore prawdopodobieństwo, że nastąpi spadek liczby uczestników, a koszty stałe są mało zmienne :(
Jeżeli ktoś chciałbym dodatkowo wesprzeć imprezę, to przypominam o możliwości zakupu koszulki. Od dziś jest możliwość zamawiania także czarnych bluz z długim rękawem, idelnych na jesień czy zimę - miałem taką na SV, więc mieliście okazję ją zobaczyć.
Koszuka: 60 zł, pewnie będzie kilka zapasowych w randomowym rozmiarze na zlocie (w cenie 70 zł)
Bluza: 99 zł - nie zamówię dodatkowych, bo koszt zbyt duży aby ryzykować, że zostanie
Jest jeszcze bluza inna bluza: z kapturem, ale nie mam wizualizacji: 109 zł.
Są oczywiście jeszcze kubki.
Koszulki i bluzy mogą być zamawiane z wysyłką (jednorazowo +15 zł). Same kubki nie, bo boję się czy dotrą w całości. Kubki tylko w zestawie z koszulką lub bluzą - wtedy da się je jakoś konkretniej zabezpieczyć.
Aby mieć pewność, że towar na pewno dotrze do zlotu, zamówienia zostaną zamknięte 28 czerwca.
Zamawiamy tradycyjnie tutaj: https://www.lostparty.pl/2020/gadgets