TOS malware :D
MagiC ? :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
SwSprEd 1.0.0 Nowy edytor programowych duszków.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
atari.area forum » Bałagan » Przeglądanie stron w XP
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pod XP i Vistą jest problem z certyfikatami, kiedyś nie mogłem uruchomić VirtualBox-a i gdzieś znalazłem, że to wina certyfikatów, znalazłem też link do działających i faktycznie po ich zainstalowaniu VirtualBox działał. Niestety po jakimś czasie problem się powtórzył, a linka już nie udało mi się znaleźć... Może są gdzieś takie certyfikaty, które da się doinstalować i będą działały?
Obawiam się że jedynym sposobem na działanie certyfikatów jest zmiana czasu systemowego.
A ja się obawiam, że to nic nie da... różnica czasu ~2h pomiędzy przeglądarką a serwerem uniemożliwi komunikację z zastosowaniem certyfikatów...
A ja się obawiam, że to nic nie da... różnica czasu ~2h pomiędzy przeglądarką a serwerem uniemożliwi komunikację z zastosowaniem certyfikatów...
Jak chodzi o połączenie z serwerem to faktycznie.
Ale zmieniałem czas i parę rzeczy zaczęło działać.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Przeglądanie stron w XP
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 61 zapytań