Czy da sie jakos zrobic lub zdobyc wtyczki ktore by pasowaly do wyjsc joystickowych? zwykle db9 "chaczy" o obudowe.
Adept Zap
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » wtyczka do joya
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy da sie jakos zrobic lub zdobyc wtyczki ktore by pasowaly do wyjsc joystickowych? zwykle db9 "chaczy" o obudowe.
Jak już wcześniej mówiłem - zamiast sypać postami na forum - pytaj najpierw w lokalnej składnicy... :D . mam wtyk - nawet z kablem. :twisted:
Tego akurat pod dostatkiem, pewnie gdzies w sklepach rowniez sa dostepne jeszcze te pasujace.
No chyba, że uruchamiasz produkcje na skale przemysłową ... :lol:
DB9, rozdzielamy metalową osłonkę (śrubokręt/dłuto i 3 minuty roboty dla niewprawnej ręki), używamy środka - i nic nie chaczy. A obudowa... Hmm, albo wymyślamy, albo modelinka i gra gitarra ;)
Zamiast lepić obudowę można użyć koszulkę termokurczliwą. Wiel lat temu tak zrobiłem i trzyma do tej pory.
Hmm, z koszulką nie próbowałem, ale rzeczywiście - szybciej, łatwiej i przyjemniej :P , a w dodatku - taniej ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » wtyczka do joya
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 44 zapytań