Witam szanownych użytkowników.
Tak jak w temacie. Kupię oryginały od Mirage, L.K Avalon, ASF-u, Domain Software itp
Kasety nie muszą być sprawne (choć z pewnością zaważy to na proponowanej przez mnie cenie)
Rozważę i odpowiem na każdą ofertę.
Kontakt na PW lub GG 754117

2

Podbijam i aktualizuję.

Zdaję sobie sprawę z tego co obecnie napiszę i nie, nie postradałem zmysłów.

Poszukuję Atrefaktu Przodków (komplet z kasetą, gra nie musi się uruchamiać) oraz Mieczy Valdgira 2 Władca Gór (jak wcześniej, również w komplecie) cena .... no cóż do ustalenia i dogadania na PW/przy kontakcie telefonicznym

3

Mam jakieś oryginalne, chętnie się ich pozbędę. Dużo więcej mam dyskietek na zbyciu.

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

4

Z przyjemnością zapoznam się z Twoją ofertą. Proponuję rozmowę przenieść na PW

5

Jak można to również poproszę.

6

Podbijam i czekam :)

7

Podbijam.

8

Podbijam

9

Podbijam. Poszukuję przede wszystkim oryginalnych kompletnych: Artefaktu Przodków oraz Mieczy Valdgira II Władca Gór

10

i ja chetnie poznam liste dyskietek

Timex 2048, Atari 130XE, Atari STE, Amiga 600, SNES, Pegasus.....

11

Bump

12

Podbijam.

13 Ostatnio edytowany przez szczupi26 (2020-05-10 07:59:00)

Podbijam po półrocznej ciszy.
Obecnie zależy mi głównie na Mieczach Valdgira II oraz Artefakcie Przodków.

14

Miecze Valdgira II na dyskietce, kompletne, mam. Chętnie się pozbędę za tyle, za ile kupiłem. Czyli 200 zł.

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

15

Poszło PW

16

Podbijam

17

Podbijam
Mam kilka dubli które mogę zamienić (tylko osobiście " z ręki do ręki" Wrocław i okolice, do 50 km)

18

Jak Cie interesują sikorsoft - mam chyba kilka tytułów, cho chyba w sumie wolałbym je najpierw sprawdzić. Muszę od Zenona swoje magnetofony wyciągnąć i choć jeden doprowadzić do stanu używalności...

Sikor umarł...

19

Jasne że jestem zainteresowany. Na chwilę obecną mam duble kasetowe: Kult, Monstrum, Chaos Music Composer (bez tej większej instrukcji) niestety nie sprawdzone ponieważ nie posiadam żadnego małego Atari. Sam nie wymagam aby kasety z softem były sprawne.
Jak coś pisz na PW

20

Jak tylko do kolekcji - to odnajdę pudło i dam znać. Na pewną są tam takie, które się nie wczytują, ale i takie, które były sprawne mogą się znaleźć. Odezwij się proszę za jakieś dwa tygodnie, wcześniej się tym nie zajmę (pudełko głęboko w szafie jest, ale muszę znaleźć chwilę czasu i się zmobilizować do wyciągnięcia gratów i włożenia potem z powrotem). Ale lojalnie piszę - mogą nie działać, za to 100% gwarancji, że są z okresu, kiedy wydawałem gry.

Sikor umarł...

21

Pasuje mi w 100%. Do grania mam emu i obrazy kaset/dyskietek. Fizyczne wydania tylko kolekcjonersko.

22

Sikor - a nie możesz na "nowo" po staremu wydać gier Sikor Softu ?

"wszystko się kiedyś kończy......."

23

@stryker, z tego co wiem - reedycję planuje Jurek. Póki co nie mam sprawnego magnetofonu, a mimo wszystko wolałbym sprawdzac produkcję.
Btw: wkrótce wreszcie wypuszczę tego carta z moimi wydawnictwami. Zasadniczo utknąłem na tłumaczeniu (które już mam dzięki uprzejmości Nowego80Retro) z powodu spraw zawodowych i odrobinę rodzinnych. I choć w jakiś 80% mam to już przepisane na dane - pozostanie jeszcze sformatowanie i przekompilowanie... Aha, tlumaczenie dotyczy "Błękitnych Nimf".
Zaraz też powinna być finalna wersja "The Last Squadron" na carcie, ale to też oddzielny temat...

Sikor umarł...

24

Poszła pw.

25 Ostatnio edytowany przez szczupi26 (2021-11-23 17:56:43)

Podbijam