nie wiem gdzie to dać, więc dam tutaj, moderatora jeśli uzna za stosowne proszę o przesunięcie
dostałem takie PW, myślę, że temat będzie się pojawiał, więc wole odpowiedzieć publicznie, dla potomnych
Witaj Candle,
Mam taką rozterkę - poskładałem sobie dwie sztuki SICa (dla siebie i kumpla) i zostało mi osiem płytek (zamawiałem z JLCPCB, więc wiesz, jakie to koszty).
Płytki są polutowane, bo mnie poniosło trochę. W sensie, mają podstawki, GALe, etc. poza samym epromem.
Mam do Ciebie w związku z tym pytanie, czy mogę to puścić (chociażby tutaj na forum) po kosztach elementów (bez żadnych narzutów typu czas lutowania, koszty prądu itd., bo to bez sensu)?
Jak się na to zapatrujesz? Oczywiście PCB jest 1:1 (nic nie zostało usunięte, jest jedynie numer produkcyjny z płytkowni).Pozdrawiam Cię serdecznie,
Krzysiek
moje zdanie jest tu mało ważne - osobiście, jeśli ktoś pyta, a później robi to nie mam nic przeciwko - tutaj kolejność nie została zachowana, ale ojtam ojtam
natomiast nie jest to mój projekt, tylko praca zbiorowa i na tym kartridzu widnieje ileś osób
jeśli mają ochotę to niech zajmą stanowisko w sprawie - innego wyjścia nie widzę
amen