ja się nie złoszczę, ale proszę zrozumieć, że nie można upychać funkcjonalności w tak małej przestrzeni posługując się układami w obudowach DIP - to jest już upychane nogą - pewnie ktoś zaraz wykaże że włoży tam dwa razy więcej elektroniki, ale to nie jest mój cel
celem było zrobić tą płytę tak, aby można było ją wykonać TANIO - to ma swoje konsekwencje - np mała elastyczność
to może zamienić 3 układy TTL na GAL? no brawo, ale to 3x pisanie jakiegoś wsadu w ABEL'u albo CUPL'u które znam słabo, wole jednak pisać w VHDL na układy nowsze
Stryker miał wizję, żeby sobie to każdy mógł wziąć i poskładać sam - czy ma 10 czy 100 lat - no i ok, ale o ile herbatę tym zagotuje, to w kosmos już nie poleci
wybory
nie zrobię wszystkiego sam
przecież są inni, zdolni - niech się wykażą
ja mogę robić szybko to co mi sprawia radość na własnych warunkach, najwyżej poskłada to maszyna
kiedyś był sobie foocar - po kolei publikowałem bankowania dla różnych typów kartridży - projekt tez oferowałem nieodpłatnie różnym osobom które wtedy wydawały jakieś gry na takim medium - nie było zainteresowania
to po co mam to robić? przecież sobie nie muszę niczego udowadniać, a innym chyba jeszcze mniej
covox porażka w ss v2 cóż - człowiek się uczy, ile to lat minęło? Mimo tego nikt nie zrobił równie kompaktowej płytki łączącej wszystkie te funkcję na tak małej przestrzenii
przechodze na tumiwisizm