Z jakiego to zlotu?
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Gravity Worms
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z jakiego to zlotu?
Otoczenie pplace by pasowało na Ironię.
Dzięki Miker :)
Strzał w dziesiątkę.
Vat EU?
Mq napisał/a:@xxl: czy udało się Wam z Kubą opanować konstrukcję kartridża z możliwością zapisu? Jeśli tak, to napisał byś parę słów relacji z testów takiego rozwiązania?
PS. Ponawiam prośbę do adminów o wyrzucenie bałaganu do bałaganu.
napisz na prv. widzisz ze tu nie dyskutujemy o grze :-)
Eee, liczyłem na to, że pojawi się jednak jakaś treść w tym wątku, która dotyczy tematu i będzie o czym poczytać/pogadać. Temat mnie interesuje jako elektronika, bo jestem ciekaw jak się sprawdzi takie rozwiązanie w praniu i jak to będzie oprogramowane od strony Atari. A sama gra jest po prostu fajna, dlatego też mnie interesuje. Poczekam sobie w takim razie cierpliwie, może kiedyś doczekam się jakichś treści merytorycznych.
Proponuję zawiesić wojnę, zakopać topory. Poczekać do najbliższego party np SV.
Ze swojej strony deklaruje przeznaczenie 500 zł na alkohol, który będzie do dyspozycji przy "kwadratowym stole". Możemy tam usiąść wszyscy i kulturalnie porozmawiać bez personalnych wycieczek.
Każdy z nas ma jakiś tam dorobek w świecie Atari i szkoda aby to wszystko "jebło". XXL, Pin, Solo, Kaz, Candlem i inni... Co Wy na to?
Przestańmy już pluć jadem. PROSZĘ.
Bardzo fajna inicjatywa
Ale o czym mamy rozmawiać? O pogodzie?.... i po alkoholu? :)
Jad to miłośnik głównie Commodore, ale aby od razu nim pluć? http://atariki.krap.pl/index.php/Jad
Otoczenie pplace by pasowało na Ironię.
Zgadza się. Bodajże Ironia 2018 :)
powiedzenie "chory z nienawiści" jak zwykle aktualne :)
Proponuję zawiesić wojnę, zakopać topory. Poczekać do najbliższego party np SV.
Jeśli już plucie, to może konkurs w pluciu na odległość na jakimś... party place.
@Bluki,
-kiedy przyjedziesz na jakiś zlot :)
Stawiam dobrego browara.
-Nie widziałem jeszcze na zlocie "plucia compo" bywały różne jak "fractal compo" l alkomat compo, nawet 5-10-15 compo (quast) czy cycki compo ala mokra (podkoszulka!) itd..
Przez lata było tego dużo.
p.s.
czy Space Harrier-a ktoś "scracował" na 1mb ram w atari 130xe ?
Gratulacje!
Brawo ten pan:-)
恭喜你
:D Super!
Fajna statuetka
P.S. XXL - zrób zdjęcie samej statuetki - ok?
Dzięki. Bardzo ładna :)
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Gravity Worms
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 57 zapytań