Tylko wiecie co? Ja uważam, że może być tak, że większość tych "dziwnych" kroków opisanych w tym modzie video robi niewielkie zmiany, lub też nie robi nic konkretnego. Polecam komuś sprawdzenie tego moda następnym razem małymi krokami, tzn. wymiana jednego elementu, testowanie efektu, wymiana kolejnego, testowanie itd.
Dlaczego tak uważam? Ponieważ jednym z opisanych kroków jest wymiana kondensatora C50. Miałem już trzy płyty w których kondensator ten wysechł i stracił całkowicie pojemność. Efekt braku tego kondensatora jest właśnie taki jak opisujesz: obraz z odbiciami, zakłócenia. Po wymianie tego kondensatora na nowy (identyczny, wcale nie większy) na wszystkich trzech płytach miałem kolosalną poprawę, a obraz stał się taki jak być powinien. Możliwe, że u larka ten kondensator był sprawny, stąd niewielka zmiana obrazu po zrobieniu modu. MGor, jeśli nie wyrzuciłeś jeszcze starego kondensatora po wymianie, to zmierz mu pojemność, może się potwierdzić to co napisałem. Bardzo możliwe, że ten kondensator jest jakąś regularną usterką, dlatego "mod" przynosi poprawę.