Sprzedam nowy, nieużywany, nieotwierany 600XL w wersji NTSC.
Komputer wystawiłem rok temu na Allegro, korzystając z okazjonalnej, poświątecznej promocji "Zamień nietrafiony prezent na gotówkę", przewidującej prowizję w wysokości 1zł, zamiast standardowych 9%. Licytacja rozpoczęta od 1zł bez ceny minimalnej, zakończyła się na 910zł
https://archiwum.allegro.pl/oferta/atar … 79184.html
Niestety, zwycięzca licytacji nie poczuł się w obowiązku dokończyć transakcji a Allegro odmówiło przekazania kontaktu do kolejnego licytującego i tym sposobem sprzęt pozostał u mnie. Miałem nadzieję, że promocja zostanie powtórzona za rok, ale nadzieja okazała się płonna. Cena, jaką chciałbym uzyskać, jest taka, jaką zapłaciłby następny licytujący, czyli maksymalna oferta trzeciego z kolei oferenta, powiększona o minimalne postąpienie w wys. 10zł, czyli, o ile mnie pamięć nie myli, 860zł. Ponieważ jednak sprzęt jest z gatunku białych kruków, nie da się całkiem wykluczyć pojawienia większej liczby chętnych i, co za tym idzie, wyższych ofert. Dlatego zostawię trochę czasu - do 1.02.2020 godzina 0:00 UTC.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury