Czy istnieje taka gra na male Atari? Znajomy bardzo jej poszukuje, a nie mam pewnosci czy powstala na naszego 8-bitowca.
Moze miala inny tytul?
Kaz/Rohar
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Hobbit
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy istnieje taka gra na male Atari? Znajomy bardzo jej poszukuje, a nie mam pewnosci czy powstala na naszego 8-bitowca.
Moze miala inny tytul?
Kaz/Rohar
Mam ja .. ale w wersji na spectrum czy byla na atari trudno mi powiedziec
Nigdy nie bylo Hobbita na mala atarke :(( Tylko jakies podrobki (tzn zupelnie inna gre sprzedawali piraci pod ta nazwa).
Moze ktos by sie podjal konwersji? Moge pomoc - kiedys troszke siedzialem w temacie. Ale Hobbit byl tekstowka "dynamiczna" z akcja czesciowo niezalezna od komend gracza... Latwe to to nei jest, ale moze komus by sie udalo... :idea:
Nieprawda! Byl Hobbit na atarke! Podobny troszke do Red Moon - wszystko sie 'rysowalo'. Ale gralem w to jakies 7 lat temu i bylo na kasecie. :oops:
Zajmowalo prawie cala strone kasety, a potem mi gdzies wpadlo. No chyba ze bylo to co innego, sam juz nie wiem, ale tak mi sie kojarzy...
Podobne do Red Moon i grafa się rysowała? To musiała być gra firmy Level9 - chyba najlepsze tekstówki na atarkę.
Swoją drogą w wielu katalogach firm grę 'Price of magik' (też Level9)nazywano Władcą pierścieni... może o to Wam chodzi?
Jeszcze raz ja (sorry Dely, że dwa razy pod rząd ale właśnie znalazłęm) - looknijcie tu: http://www.if-legends.org/~adventure/ma … 8-bit.html - macie tu spis (wszystkich?) tekstówek na atari, w tym z Level9.
O Hobbicie ani mrumru.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Hobbit
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 43 zapytań