Czy ktoś ma może jakiś kartridż do tej konsoli? Wyciągnąłem ją z piwnicy po 20 latach i chciałbym spróbować ją uruchomić. Na ebayu kupiłem kart z ponad 200 grami, ale zanim to się dotelepie z Chin do PL to pomyślałem pożyczyć na próbę.
Moje www
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
SwSprEd 1.0.0 Nowy edytor programowych duszków.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
atari.area forum » Bałagan » Kartridż(e) Sega Genesis
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś ma może jakiś kartridż do tej konsoli? Wyciągnąłem ją z piwnicy po 20 latach i chciałbym spróbować ją uruchomić. Na ebayu kupiłem kart z ponad 200 grami, ale zanim to się dotelepie z Chin do PL to pomyślałem pożyczyć na próbę.
Coś się znajdzie.
O to to, o to to :)
Mam 2 sztuki Eternal Champions a jedna mi w zupełności wystarczy, więc drugą mogę oddać. Gra taka sobie, choć w czasach jak wyszła, to bardzo ją lubiłem, za grafikę, muzykę i klimat. Ale obecnie jakoś nie umiem się w nią "wkręcić" ponownie.
Jury, poszło PW.
Dzięki Jury, sprawa sfinalizowana.
Temat można zamknąć.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Kartridż(e) Sega Genesis
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 47 zapytań