Witam !!!
  Posiadam dwie klawie do atarki, niestety mają uszkodzone ścieżki na folii.Czy jest możliwość ich naprawy, słyszałem o pisakach ale brak mi konkretnych danych.
  Jeżeli ktoś wie proszę o info, pozdrawiam wszystkich
                RYSIEK_M :D

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

Co to klawia?

Sorry, nie moglem sie powstrzymac...  :rolleyes:

Dla "mniej zorientowanych " tudzież, "poważnych" ludzi -KLAWIATUUURA!!! :D

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

4

Witam !!!
  Posiadam dwie klawie do atarki, niestety mają uszkodzone ścieżki na folii.Czy jest możliwość ich naprawy, słyszałem o pisakach ale brak mi konkretnych danych.

Cze Rychu ! Spoko, że są takie pisaki (sam swoja klawiature tak naprawialem) a raczej kleje przewodzace w tubkach lub lakiery w buteleczkach na bazie srebra. Kosztuja od 10 do ... zł. Powinny byc dostepne w KAZDYM DOBRYM SKLEPIE ELEKTRONICZNYM :)

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

Dziękuje za info, w mojej dziurze nie ma ale w "powiecie" powinno być. :D