26

Więc proponuję tak: Dely podaje numer konta i deadline na wpłaty, każdy wpłaca po 10 zeta na konto Kierownika, po czym Dely dokonuje zakupu. Jeżeli będzie więcej osób - no problemo - kaska idzie na czyste DVD, aby ktoś przegrał dla tych, co wpłacili. Oryginał - jak już było mówione - na nagrody...
Jak kaski zostanie - albo przeznaczamy na jakiś kolejny zakup grupowy (sic!), albo ustalamy jako nagrodę w jakimś konkursiku?
Więc jak, układ stoi?

Sikor umarł...

27

Numer konta do wpłaty:

78-10600076-0000404110181558

Jako tytuł wpłaty wpiszcie OUA - nick (np. OUA - Zientara). Koniecznie wpisujcie nicki i tytuł wpłaty abym wiedział za co i od kogo jest forsa ponieważ mam spory ruch na koncie (wiecie, haracze, wpłaty od milionów sympatyków AA) i nie chcę nikogo pominąć.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

28

spox...jutro wpłacam...więc nie zapominajcie i o mnie!!!!!!!!:)

gep/lamers^dial

29

Wlasnie otrzymalem odpowiedz od kolesia sprzedajacego te DVD i twierdzi, ze przesylka do Polski nie powinna kosztowac wiecej niz 6-7 dolców. Na obecna chwile 31.08 godz. 15:00 wpłacili:

- Seban/Slight
- nosty
- Miker
- Grubshy

Aktualny stan kasy (na bieżąco aktualizowany): 40.00 PLN

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

30

a może ktoś przeczytać czy jakiejś gafy nie popełniłem: http://pl.wikipedia.org/wiki/Atari_%28informatyka%29

ja pozwolę sobie zauważyć, iż bardzo mnie się spodobało zrobienie poszczególnych modeli Atari jako osobnych haseł

31

ja tylko poprawiałem wstęp, historię firmy. sama struktura była już rozpisana przez kogoś wcześniej. myślę że stopniowo będę to poprawiał i dopisywał, jak będę miał czas ( i chęci :) ). może ktoś by się włączył do tego?

32

No panowie, gdzie są Ci wszyscy do powiedzieli, ze sie dorzuca? Aktualnie wpłacili:

- Seban/Slight
- nosty
- Miker
- Grubshy
- Tebe
- Sikor
- Lizard
- Krap
- Stryker
- Mika
- Vasco
- TomekM

Aktualny stan kasy (na bieżąco aktualizowany): 120.00 PLN

33

spoko spoko wplata bedzie po 8,9-tym....

"wszystko się kiedyś kończy......."

34

Właśnie poszlo Pocztą, więc wtorek-śropda powinno być...

Sikor umarł...

35

Dely, jak na dzień dzisiejszy wygląda stan konta...? Miało być na bieżąco aktualizowane, a tu taaaaaka długa cisza :(

Sikor umarł...

36

Bo nikt nie wplaca.  :?

37

A ja wpłaciłem, ale nieważne. Jak zwykle wygląda, że robimy dużo krzyku, a potem wszyscy mają to w d..., myśląc, że jak ktoś już będzie miał, to reszta dostanie od kogoś za free...
Kurde, przegwizdane... Chyba też zacznę mieć wszystko... Sorki, ale mnie to już w...wia...

Sikor umarł...

38

Człowieku myśl pozytywnie :!:

Wszyscy milczą, bo się już nakrzyczeli (dużo krzyku), a teraz w ciszy zbierają butelki, makulaturę i ine surowce wtórne, by móc pozwolić sobie na luksior posiadania płytki. :twisted:

Dely może zapodaj coś w tym temacie. Jak obecnie sprawa wygląda?

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

39

Zobacz pare postow wyzej, tam jest stan kasy.

40

Człowieku myśl pozytywnie :!:

Szczególnie patrząc na termin posta i aktualny stan kasy  :cry:

Wszyscy milczą, bo się już nakrzyczeli (dużo krzyku), a teraz w ciszy zbierają butelki, makulaturę i ine surowce wtórne, by móc pozwolić sobie na luksior posiadania płytki. :twisted:

Przez ten czas mogli nazbierać kilka ton makulatury/wypić dość, aby starczyło za same butelki

Dely może zapodaj coś w tym temacie. Jak obecnie sprawa wygląda?

W momencie pisania tego posta stan wynosił 60zł  :cry:  Żenada  :?

Sikor umarł...

41

No panowie, gdzie są Ci wszyscy do powiedzieli, ze sie dorzuca? Aktualnie wpłacili:

- Seban/Slight
- nosty
- Miker
- Grubshy
- Tebe
- Sikor
- Lizard
- Krap

Aktualny stan kasy (na bieżąco aktualizowany): 80.00 PLN

Qrde, w tym tempie zbierzemy na Boże Narodzenie... 2015  :cry:  :x  :?  :(

Sikor umarł...

42

sorry, ja wplacilem tyle ze kierownik nie zaznaczyl ;]

43

sorry, ja wplacilem tyle ze kierownik nie zaznaczyl ;]

Nie w tym rzecz, ale w ogóle... 10zł w tą czy w tą da się załatwić, ale najpierw wszyscy "krzyczymy", a potem mamy to gdzieś...  :cry:

Sikor umarł...

44

to dolozymy jeszcze po 10 zeta a reszte bedziemy mieli w d... ;]

45

Przez ten czas mogli nazbierać kilka ton makulatury/wypić dość, aby starczyło za same butelki

W właśnie! Zbieranie to ciężka robota i pić się chce, więc część dochodów ze zbieractwa trzeba przeznaczyć na picie. To się nazywa koszty uzyskania dochodu. ;)

46

uprzejmie zawiadamiam, ze dorzucilem wlasnie dyszke

47

Dely uaktualnij liste i wrzuc nowy topic z przypomnieniem to jeszcze pare osob wplaci. Wiem ze mnozenie tematow nie jest Ci mile ale zaloze sie ze masa ludzi czyta tylko te topiki ktore sa na stronie startowej a o tej sprawie juz zapomnieli. Jesli dobrze licze to trzeba jeszcze paru dych zeby sfinalizowac sprawe i cieszcy sie nabytkiem...

48

I jak było do przewidzenia... 90% krzykaczy ma wszystko w... I sprawa się rypła...  :cry:

Sikor umarł...

49

Dely uaktualnij liste i wrzuc nowy topic z przypomnieniem to jeszcze pare osob wplaci.

Lepiej dać na stronie głównej stałego linka (ew. krótkie info), gdzie będzie info o co aktualnie walczymy i do kogo się zgłaszać. Informację umieściłbym w okolicach listy bieżących topiców na forum. Najlepiej nad, bo wtedy rzuca się w oczy, a jednocześnie nie jest nachalną reklamą w stylu pop-up-raniec.

50

I jak było do przewidzenia... 90% krzykaczy ma wszystko w... I sprawa się rypła...  :cry:

spalic na stosie :)