Witajcie. Mam pytanie i prośbę. Czy warto kupić tę stację i ile maksymalnie mogę dać kaski za nią?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30826528

MM: To juz kolejny raz jak piszesz nie tam gdzie trzeba. Jeszcze raz i bedzie PLOF.

Pozdrawiam
Marcin

2

he he pytanie.. pewnie, ze warto ale pytanie zadałeś takie, ze nie wiem czy ci ktos odpowie, bo pewnie kazdy na nia bedzie polował.  Myślę, że cena spokojnie przekroczy 100zł, a koncowa bedzie miedzy 100-200zl. No ale to tylko moje prognozy. W każdym razie warto powalczyć!

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

3

Dzięki XRAY. Ogromne dzięki. Będę walczyć jak lew :)

PS. Nie czepiajcie się że pisze się nie tam gdzie trzeba. macie możliwośc przenieść posta w odpowiednie miejsce, więc w czym problem?

MM: Mozemy rowniez dawac bany. Zrozum, ze nikt nie bedzie siedzial i przenosil posty bo Tobie sie nie chce. LAST WARNING!

Pozdrawiam
Marcin

4

Dzięki XRAY. Ogromne dzięki. Będę walczyć jak lew :)

PS. Nie czepiajcie się że pisze się nie tam gdzie trzeba. macie możliwośc przenieść posta w odpowiednie miejsce, więc w czym problem?

MM: Mozemy rowniez dawac bany. Zrozum, ze nikt nie bedzie siedzial i przenosil posty bo Tobie sie nie chce. LAST WARNING!

Oj tam... Sprawe trzeba rozwiazac polubownie! Proponuje przyznac mar_tec'owi specjalny tytul "MASTAH SPRZATACZ ATAROWIEC" i zrobic go odpowiedzialnym za wtykanie postow we wlasciwe przegrodki, a my wszycy od dzisiaj piszemy gdzie popadnie.
I wszyscy beda zadowoleni, nie? ;)

5

co to jest "PLOF" ?

6

Analogia do PLONK - PLOF = Please Leave Our Forum :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

7

I jeszcze bardziej przypomina odglos spadajacego usera do kibla/blacklisty/banlisty...

8

Mam propozycje do moderatorow - piszcie kto daje MM/MW bo sie robi polowanie na czarownice :)

9

Tu ja pisalem, Jarzabek.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

10

Cholera, przegapilem! A stacja poszla za smieszne pieniadze :( Jak to mozliwe??? Nigdy nie schodza ponizej 90-100zl...

11

62zeta za californię....
chyba zacznę przeglądać allegro ;)

*ciekawe za ile zostanie sprzedany toms 710...
hmmm ale przecia potrzebny mi tylko zasilacz ;)

12

Kurcze. Dwa lata temu jedna babeczka proponowała mi zestaw Atari 65XE z CA-2001 w idealnym stanie za 300 zeta + monitor kolor Atari. Pokazałem jej na czoło. Teraz to bym wziął lekką ręką za 400  :lol:

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

13

mar_tec: noo... coś nie wyszła ta lwia walka... ;)

AS: przeglądaj, przeglądaj!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31156103

:)

I Ty zostaniesz big endianem...

14

a mnie jakis gumbas p......... wyj..... w ostatnich sekundach licytacji  :lol:
http://allegro.pl/show_item.php?item=30762899

"wszystko się kiedyś kończy......."

15

Analogia do PLONK - PLOF = Please Leave Our Forum :)

Jak analogia to PLOFK :)

ps. "analogia wporzo" - (c) pan Jozek od Kurczaków

16

Use the Snip, Stryke!

17

a mnie jakis gumbas p......... wyj..... w ostatnich sekundach licytacji  :lol:
http://allegro.pl/show_item.php?item=30762899

Pewnie snipa uzywal... zdarza sie, a w sumie szkoda, bo towar prezentuje sie niezle.

18

No i co - znaleźć po adresie IP, delikatnie wyperswadować, że ten sprzęt należy się Scenie, po czym jakby nigdy nic opuścić rzeczone zgliszcza, zostawiając jako nic nie mówiący ślad, pozbawioną jakichkolwiek odcisków palców Nonię 6510XE...

I tak będzie na Alkaidę... albo na Animkomialsów!

:lol:

I Ty zostaniesz big endianem...

19

No i nie mam jej:(( Kurna Felek, nie mialem dostępu do neta. Czy zawsze muszę mieć takiego pecha? Chyba pozbędę sie swojego sprzętu, po cokomu ATARI? Mam Atari 800XL, 65XEx2szt oraz 130XE. Nie wiem która ale jedna ma QMEG 4,02, wbudowanie SIO2PC.
Jakieś magnety, Stację CA-2001, miałem jeszcze ATARI 1050 ale gdzies mi się zawieruszyła. Dyskietek od groma i jeszcze trochę no i jakies kasety. Na dyskietkach mam użytki (sporo, bo to lubię najbardziej) sporo własnych produkcji, które używałem dla własnych potrzeb.
Co tu mówić, może czas skończyc z Atari?

Pozdrawiam
Marcin

20

STRYKER - ktos Cie wyr...al bo poskapiles. Sam magnet 1010 w dobrym stanie wart jest prawie takiej ceny, a co dopiero taka stacja...
Wszycy mysleli ze we wrzesniu skonczy sie spadek cen na Allegro a tu prosze - regres trwa. Szkoda zem biedny teraz...