Witam, Forumowiczow
Dojrzala we mnie mysl aby powtornie sprawic sobie Stacje Dyskow do Malego Atari.
Czy ma ktos moze jakas "Nadmiarowa" moze ktora chcialby sprzedac?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [Kupie] Stacja Dyskow do "Malego" Atari
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, Forumowiczow
Dojrzala we mnie mysl aby powtornie sprawic sobie Stacje Dyskow do Malego Atari.
Czy ma ktos moze jakas "Nadmiarowa" moze ktora chcialby sprzedac?
tu raczej trafisz na zbieraczy takich sprzętów, z kupnem może być problem. Prędzej na allegro coś znajdziesz.
Na portalu aukcyjnym są/bywają. Od 500 zł w górę...
Kończą się nawet po 700 zł, obserwuję czasami.
Probuje w roznych miejscach znalezc :) Pewien jegomosc zaproponowal mi stacje za 100e i robie rozeznanie czy warto za tyle czy nie. Patrzac na obecne ceny to chyba nie jest jednak az tak drogo...
Jeśli sprawna to warto, taniej nie będzie łatwo znaleźć.
Jaka stacja?
Jak coś to jeszcze u Zaxona masz klona XF551 do kupienia w wersji 3,5" oraz 5 1/4"
Jeśli sprawna to warto, taniej nie będzie łatwo znaleźć.
Jaka stacja?
Jeszcze nie mam wszystkich szczegolow bo sprzedajacy sie jednak waha...
Jeśli nie kupisz do 7-go stycznia to się odezwij.
Jak coś to jeszcze u Zaxona masz klona XF551 do kupienia w wersji 3,5" oraz 5 1/4"
To ta oferta z Allegro?
Jeśli nie kupisz do 7-go stycznia to się odezwij.
Dzieki! Dodaje do kalendarza :)
To ta oferta z Allegro?
Tak z alledrogo.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [Kupie] Stacja Dyskow do "Malego" Atari
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 65 zapytań