Chętnie kupię stację jak w temacie, od "swojego", czyli atarowca, a więc nie np.  z eBaya, podobnie proszę o nieodsyłanie mnie do LDW-2000 czy CA-2001, chodzi konkretnie o Indus GT :)

2

Jest teraz jeden na ebay za $90
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre … 3826519124

3

Dzięki, ale czytałeś mój post? ;)

4

Czytałem nie uważnie ;)

Ok, czy taki stan jak na zdjęciach poniżej by cię interesował?
Miałbyś do wyboru jedna stację (z trzech), jeden kabel SIO i bez zasilacza za 500 złotych z wysyłką z USA.

Na zdjęciach są tylko dwie stacje, ale powinienem mieć jeszcze jedna. Stan wydaje mi się normalny jak na sprzęt używany.

Post's attachments

indus1.jpg 250.5 kb, liczba pobrań: 2 (od 2020-01-02) 

indus2.jpg 162.26 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

indus3.jpg 219.09 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.

5

Gdyby kol. Jacques nie był zainteresowany, to ja chętnie jedną z nich się zaopiekuję w zamian za wyszczególnioną kwotę.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

6

Też, bardzo chętnie zaopiekuję się jedną sztuką, gdyby koledzy nie chcieli jednak :)

7

A jakbyś miał (tą trzecią) z kluczykiem zamykanym do dołu (nie takim obrotowym) to daj znać. Miałem kiedyś taką, ale proza życia (ecie-pecie) i wieki temu się pozbyłem. Le bez spinki - kiedyś się trafi ;)

Sikor umarł...

8

Wiecie co, ja jednak na razie spasuję, także śmiało się tam dogadujcie, a koledze ZuluGula dziękuję za ofertę ze zdjęciami.

9

Ja szukam tylko takiej wersji jak napisałem ;) Ze zwykłym napędem nie jest mi potrzebna - po prostu sentyment ;)

Sikor umarł...

10

Jacques, co spowodowało decyzję? Stan czy cena?

Sikor, ja takiego Indusa nigdy nie widziałem, nawet na zdjęciu. Jesteś pewien że napęd nie został zmieniony? Mam stację Rana 1000 z takim napędem, ale w opłakanym stanie, nawet nie wiem czy warto się zabierać do jej przetestowania.

11

Cena jak na wliczoną wysyłkę jest pewnie OK, ale jakoś tak bez zasilacza i wizualnie nie odezwało się we mnie "to ten Indus, o którym marzę" ;)

12

Mam dwa zasilacze dedykowane do tej stacji,  ale je zostawiam dla siebie. To są zasilacze z transformatorem 110V i nie za bardzo wiem co z nim będziesz robił w Polsce. Ta stacja wymaga 12V dc 2A do zasilania.

13

Są bez problemu do dostania przejściówki 230V->110V w cenie do 20 zł u nas ;)

14

@ZUluGula: tak, na 100% oryginał. niektóre napędy takie były, mój był z Kanady sprowadzany znaczy się była kiedyś firma sprowadzająca stare graty do sklepu w Polsce - stare technologicznie, ale nówki sztuki.

Sikor umarł...

15

W takim razie razie stacja powoduje do kolegi dely. Szczegóły na email.

16

Dziękuję, czekam na instrukcje :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

17

Odpisałem na e-maila, ale nie dostałem odpowiedzi. Proszę o informację jeśli zrezygnowałeś ze sprzedaży.

18

Dely, napisałem że masz tą stację i ja dostaniesz. Teraz tylko chcę sprawdzić że działa w 100% i przygotować opakowanie do wysyłki żeby dotarła cało. Tak jak pisałem, jak będzie gotowa to się odezwę na email.

19

Ups, to ja tego maila nie dostałem, dlatego pytam.

20

Sprawa zakończona, stacja jest już w PL. Dziękuję Koledze.