1

Hi!

jakos mialem ostatnio zajawke, aby porobic trainery do gier...

pierwotnie mialy byc zrobione dla AHT, ale z tego co mi mowil Stryker, Blackd0t raczej juz nie ma czasu na Atari :(

kazda gra, oprocz trainera zawiera male intro i jest spakowana dj packer'em (te ,ktore sie nie daly podzielilem najpierw na kilka mniejszych czesci albo spakowalem wczesniej przez Run Lenght Encoding)

jak by ktos chcial to leza tutaj: http://80.55.59.75/~pr0be/trainers.zip

2

Oczywiscie jak chcecie jakąs gierke z trainerem to piszcie do pr0ba a napewno wam taki zrobi ;)

A i jeszcze jedno co do stronki AHT to przeca ty mozesz ja zaczac prowadzic ;] Blackd0t na pewno sie ucieszy ;)

"wszystko się kiedyś kończy......."

3

Intra rzondzom!!!!! More!!!!!

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

4

A poco ci More! przed gierką? Nie wystarczy, że było w Ornecie? :twisted:

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

5

Stare dobre czasy... :)
Interka fajne, szkoda, że się powtarzają :)
A, i w RoadRace jakimś cudem jednak skończyła mi się benzyna! ??
bardzo fajne.

: 404. Stopka not found

6

fejne oldschoole ;)) az poczułem sie 10 lat młodszy...

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

7

A ja mam pytanie. Kto złamie pełną wersję gry "ARDENY"?? Oryginał ma dziadza, no chyba że ktoś prowadzi jeszcze dystrybucję takowych... :?: ... to chętnie kupie wersję licencjonowaną.

Kontakt: pin@usdk.pl

8

no chyba że ktoś prowadzi jeszcze dystrybucję takowych... :?: ... to chętnie kupie wersję licencjonowaną.

rozmawialem jakies 2 tyg. temu ze Żbikiem i namowilem go na wystawienie na allegro wydanych przez niego gierek no i sie zgodzil tyle ze narazie nazeka na brak czasu wiec niemam pojecia kiedy one sie tam znajda ;]

"wszystko się kiedyś kończy......."

9

Kto złamie pełną wersję gry "ARDENY"?

A to jest jeszcze jakaś nie złamana gierka :?: Wydawało mi się, że wszystko co było do połamania, zostało już sfajlowane, spackowane i rospreadowane.
Jak to ładnie zabrzmiało. :lol:

Ech, no kuna ludzie! Co się dzieje :?: :!:
Nie pamiętam, by kiedy kolwiek ktos wolał oryginał od pirata. Zwłaszcza od kumpla, za którego się nie płaciło.

10

A to jest jeszcze jakaś nie złamana gierka :?: Wydawało mi się, że wszystko co było do połamania, zostało już sfajlowane, spackowane i rospreadowane.

Ja pamiętam, że kiedyś "BattleShips" przez dłuugi czas nikt nie mógł złamać... :)

Nie pamiętam, by kiedy kolwiek ktos wolał oryginał od pirata. Zwłaszcza od kumpla, za którego się nie płaciło.

Ofkorz, że wolę oryginał od pirata, o ile mnie stać :)

11

Nie pamiętam, by kiedykolwiek ktos wolał oryginał od pirata. Zwłaszcza od kumpla, za którego się nie płaciło.

Nie zwykłem cytować samego siebie, ale niech mi ktoś powie, czy chodziło o płacenie za pirata, czy zza kumpla? A może za kumpla, który jest piratem? Kto prawidłowo odpowie dostanie Snickersa. :lol:

12

Myslales o placeniu za pirata (czyli, ze kumplowi nie placilo sie za pirata, bo on zaplacil juz za niego na gieldzie).
Jednak z tekstu, ktory powstal wynika, ze chodzilo o pirata otrzymanego od kumpla i ze to za tego kumpla sie nie placilo.

Uwielbiam Snickersy ;) !!

Bla bla bla bla, bla bla bla. Bla bla bla - bla - bla. Blabla bleee.

13

Co za wyczerpująca odpowiedź! Żal mi będzie rozstawać się z tym Snickersem jakiego otrzymałem na I komunię. Taki fajny jest: twardy, wybalkły papierek, leżał sobie spokojnie, zapomniany za szafą 19 lat, a teraz przyjdzie mi sie z nim rozstać. ;) No, ale umowa, to umowa. :D

14

ale... umowa?
http://sunsite.icm.edu.pl/pub/music/kab … odowka.avi
:)

15

Trainerki skuteczne (choc np. w NINJA czasem cos sie psulo z uzywaniem broni), ale autorowi polecam obejrzenie trainerow niejakiego LBS-a do "SMUSIA" oraz "DZIEDZICTWA GIGANTOW" - róló !!!   :)   8)

16

właśnie obejrzałem, ten LBS to jakiś lamer był.
ale fajne intro zrobił do "Problem Jasia demo" chociaż demko syf :)

17

Eru: cos ci sie tetris w avatarze zawiesil :)

ps. nawet nie wiesz jak miliony osob czekaja na nowe przesuniecia :)

18

zupełnie mi nie idzie ta gra, a jeszcze następny klocek to poziome I - bez sensu, jak to ułożyć? :)
anyway, co do trainerów - może fajnie by było zrobić kolekcję inter, które różni ludzie robili do gier? czasem były całkiem fajne (np takie wskakujące na ekran logo bloody coders:))

19

Eru - zacny pomysl,  popieram!
Wydaje mi sie, ze najlepsi w te klocki byliby "CLEVER PEOPLE", najbardziej sie im chcialo robic rozbudowane rzeczy przy grach. No i ich
mega-trainer w HEAD OVER HEELS to prawdziwe mistrzostwo swiata !!!!  :)

Te Twoje trainery w wyzej wymienionych 2 grach (SMUS, Giganty...) byly naprawde spoko!  8)

20

Dracon moglbys zapodac jakies namary na trainery LBS i Clever People? zchecia bym sobie je zobaczyl...

a co do Ninja, moze to wina Joy'a bo tam naprawde modifikacja nie ma nic wspolnego ze sterowaniem ;)
procedurka zadajaca obrazenia jest prawie taka sama jak w orginale, z ta roznica ,ze sprawdza czy obrazenia zostaly zadane graczowi czy przeciwnikowi, jesli przeciwnikowi to odejmuje normalnie obrazenia, jesli graczowi to RTS ;)
chyba ,ze depacker cos namieszal ;)

21

Pr0be - produkcje CLEVER PEOPLE sa nawet tutaj, w dziale Plikow na AA... Poszukaj np. TECHNUSA, TERMINATORA, HEAD OVER HEELS...

Co do LBS-a, to juz nie mam tej pewnosci... moze gdzies indziej, np. na Atari.Online (link jest na stronie glownej AA) bedzie
(jako ktoras z wersji gier DZIEDZICTWO GIGANTOW i SMUS)...   :rolleyes:

22

Co, ja nie mam czasu?! :P

Pr0be, swietnie, ze sie zaczales tym interesowac. Bardzo chetnie bym umiescil Twoje trainerki na stronce, ale niestety nie mam bezposredniego dostepu do stronki, gdyz zawsze wszystkie update'y robilem poprzez Dely'ego.

Pozdrawiam,
Black Dot

:: Falling Man Games :: http://fmg.servegame.com :: Macroh Masheen :: http://www.macrohmasheen.com ::

23

30.07.2003r. podesłałem Dely'emu sfajlowane Ardeny (nawet dwa razy) ale widocznie gdzieś przepadły. A więc do trzech razy sztuka ;) poszło znowu. Jeżeli autor nie będzie miał nic przeciwko to można by tak to do  bazy wrzucić.

24

Nawet jeśli autor pobiera w dalszym ciągu jakieś honorarium - to chętnie kupię oryginal - przy okazji oczywiście wersję FILE. Nie, nie chodzi bynajmniej o jakieś tam powielanie oryginału - którego ciężko powielić - szczególnie w tym towarzystwie ( :D );- mając HD zabawa ze sio - to czyste marnotrawstwo - chodzi oczywiście o HD nie obsługiwane przez SIO.  :lol: ;- dla przykładu mam Tekblast Sikora w wersji FILE, ale mam też 2 oryginały..hehe.

- jakie to romantyczne -  :?  :D  :twisted:

Kontakt: pin@usdk.pl

25

A kto to byl ten LBS ? ? ^.-