@player_suspect: będzie lepiej :) jeszcze trochę czasu zostało :D
RJ1307 nie przestaje mnie zaskakiwać... przed chwilą do puli nagród "wpadł" joystick arcade diy! :)
Dzięki RJ!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k19 - keeping the legacy of the ATARI scene alive!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@player_suspect: będzie lepiej :) jeszcze trochę czasu zostało :D
RJ1307 nie przestaje mnie zaskakiwać... przed chwilą do puli nagród "wpadł" joystick arcade diy! :)
Dzięki RJ!
Wygląda na to, że LYNX COMPO będzie naprawdę mocne w tym roku :) Zapowiedzi na stronie nie oddają w 100% tego, co się naprawdę szykuje - niektóre grupy pytają o szczegóły... w imieniu innych grup ;) (pewnie dla zmylenia tropu).
Dlatego mam przeczucie, że będą to wyjątkowe 30-te urodziny Lynxa! :D
Marchewka robi swoje :)
Gwoli przypomnienia, w tym roku świętujemy na SV2k19 jubileusz 30-lecia przenośnej konsoli Atari Lynx! Z tej okazji przygotowaliśmy specjalną video-invitkę :)
Życzymy miłego odbioru!
https://www.youtube.com/watch?v=5ojS2TCHN9w
W dziale "ZAPOWIEDZI" na stronie SV pojawiły się m.in. 2 kolejne prace na konsolę Atari Lynx (1 praca z Finlandii i 1 praca z Australii).
Na ten moment łączna ilość deklarowanych prac na Lynxa wynosi 8 :)
Kolejny rok i kolejna odsłona "Silly Fudges"! Dzięki Rafałowi Nowaczukowi znowu będziemy mogli rozkoszować się smakiem pysznych krówek z Milanówka, ubranych w papierki zaprojektowane przez mOOniego :)
DZIĘKI!
Jesteście gotowi na prawdziwe oldschoolowe spotkanie? Na Silly Venture 2k19 spodziewamy się prawdziwych LEGEND z demosceny Atari ST!
Wymienię chociażby:
- Mad Max / The Exceptions
- Daryl / The Exceptions
- Mr. Bee / The Overlanders
- Tyrem / Respectables
...i wielu innych! :) Dołączcie do nas!
RJ1307 idzie za ciosem, i ponownie zasila pulę nagród - tym razem w postaci 3 pokrowców na konsolę ATARI LYNX oraz 3 szt. battery-packs :D
Rafale, po raz kolejny - dziękuję!
"Się dzieję się"! Lynx rośnie w siłę, obecnie jest deklarowanych łącznie... 12 prac! (szczegóły w dziale "ZAPOWIEDZI" na stronie SV). Doszło też demko na... ATARI PORTFOLIO :)
Miło mi zakomunikować, iż największy klub na świecie zrzeszający sympatyków 8-bitowego Atari jednogłośnie podjął decyzję o wsparciu kolejnej edycji Silly Venture w tym roku, jak i w kolejnym! :) Do Polski zmierza właśnie paczka z nagrodami, o łącznej wartości 420 euro! A w niej (pisownia oryginalna):
- Star Raiders II (x1)
- Food Fight (x1)
- Micro Print teil belegter Stecker (x2)
- Monitorkabel Cinch 3m (x1)
- Monitorkabel S-Video 3m (x1)
- Monitorkabel Scart XEGS 3m (x1)
- SIO2BT Version im SIO Stecker (x2)
- Schaltnetzteil (Europa) für ATARI XL / XE / XEGS (x2)
- Tasse 30 Jahre ABBUC (x2)
- ABBUC in a Box (x2)
- Multiyoy 8 (x1)
- ABBUC Membership (x4)
- ABBUC T-Shirt (x2)
- Mini Lamp (x5)
ABBUC STAFF - Vielen Dank für Ihre Hilfe und Ihre Zusammenarbeit!
A teraz piękne perełki dla osób, które wystawią demo lub grę na konsolę Atari Jaguar! Kolega Matt Buchanan-Smith z Wielkiej Brytanii przekazuje 2 szt. gry "Superfly DX" na bajeranckich podświetlanych ledami kartach! Dodatkowo 2 szt. adapterów na myszkę do Jaguar'a (ponieważ ostatnio pojawiły się gry przeportowane z ST, które jej wymagają).
https://www.youtube.com/watch?v=knNbcqxLVl8
MATT, if you read this - thank you so much!
Kolejna aktualizacja w dziale "ZAPOWIEDZI" na stronie SV. Doszły prace m.in. na Atari XL/XE oraz Atari ST.
No i wylądowały! :) 20 kg "Silly Fudges", prosto z Milanówka, których nadawcą oraz sponsorem jest Mały_Swd :) Rafale, dziękujemy! :) Papierki zaprojektował mOOnie/msb.
PROPOZYCJA PODANIA
Tylko 20kg? :( :P
@AdamK: Ale na uczestnika ;) :D
No, to może wystarczy :D
@AdamK w razie czego oddam ci moje 19,5 kg. 0,5 mi wystarczy :)
W tym roku "gadżet" w postaci Silly Energy Drink miał zastąpić inny - został nawet oficjalnie zlecony do realizacji (wiązało się to m.in. ze zmianą kosztów produkcji energetyków). Aż tu nagle pojawił się AdamK, który skontaktował mnie z firmą INTEL. Po dłuższych negocjacjach... udało się! Silly Energy Drinks are back! Oznacza to, że jest przynajmniej jeden "gadżet" więcej na wejściu, dla każdego uczestnika SV!
Mam nadzieję, że jesteście w stanie przełknąć fakt, iz na puszce znalazło się także małe logo Intela :D W końcu ma to też historyczny wydźwięk - Intel wspierający Motorolę (jak słusznie zauważył kolega Thadoss z francuskiej grupy Dune) :D Dzięki AdamK za kontakt!
Santa Claus in da House, czyli... RJ1307 strikes back! Ilość nagród, jaką zasypuje nas kolega Rafał, zaczyna przybierać charakter masowy :) Co tym razem wylądowało w puli nagród?
8 szt. gry Lynx Quest grupy New Generation na konsolę Atari Lynx, która wygrała 1-sze miejsce w konkursie Atari Gamer Programming Competition z okazji 30-lecia tej konsoli.
Pojawiło się sporo update'ów na stronie (m.in. w dziale "NEWSY", "ZAPOWIEDZI").
Już ponad 210 osób na liście obecności! A wiemy, że jest Was więcej! :D
Przypominam, że kwestie wejściówek oraz koszulek znajdują się w osobnym wątku - Silly Venture 2k19 - rejestracja + koszulki
No to będzie ciasno :P
"Gdyby nie dziewczyny to by nie było gdzie palca włożyć"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k19 - keeping the legacy of the ATARI scene alive!
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 49 zapytań