Tak sobie wymyśliłem, że chciałbym dokompletować box z 65XE który mam.

Mam otóż:
- komputer,
- zasilacz,
- styropiany na komputer,
- karton,
- karton na zasilacz,
- kabel RF,
- dwie erraty do instrukcji dla komputera w wersji z ECI (jedna po angielsku, jedna po polsku).

Brakuje mi na pewno manuala i... właśnie, nie wiem co jeszcze. Kupię to, czego mi brakuje. Oferty z ceną proszę na priv.

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

2

Tak jak Ci odpisałem w 130XE. Erraty u mnie nie było, bo kupowałem (dostałem od rodziców :D) wersję bez ECI. Btw - u mnie nawet instrukji po polsku nie było :P (była za to do magnetofonu - XC12).

Sikor umarł...

3

Mój zestaw, który dostałem za młodu, też był bez ECI. Ten jest. Instrukcję pamiętam biało-czerwoną, taką bindowaną na sprężynce.

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

4

Dokładnie tak. http://www.atarimania.com/documents/Ata … Manual.pdf - do 130XE była analogiczna, też jest na atarimanii, oczywiście PDF. Ja swojego oryginału nie oddam :P

Sikor umarł...

5

Nie pomogę ale napiszę, że właśnie kupiłem taką instrukcję (w stanie powiedzmy średnim) na Allegro za ~30zł.

Moja kolekcja: Atari 1040STe (4MB), Atari 1040STfm (4MB, BLiTTER, AT-ONCE+), Atari 800XE (SIMM EXP 1MB), Atari 800XL (RAMBO XL 256kB), Atari 600XL (64kB), Sinclair ZX SPECTRUM+ (48kB), TIMEX Computer 2048 (48kB), Commodore A600 (2MB+4MB, HDD CF 4GB), Commodore C64C.