Patrzę sobie na te zdjęcia i myślę czy nie było by lepiej wyciąć prostokątnego otworu w kształcie całego tego flopa zamiast wydumanej szczeliny? Nie wiem jak to tam wszystko pasuje, ale wydaje mi się, że prostokątny otwór idealny pod kształt frontu flopa było by o wiele łatwiej wyciąć, bo można jechać nożem do tapet wzdłuż metalowej linijki, czy jakiejś listewki i wtedy wyjdzie idealnie równo. Flop mógłby wejść w to wycięcie, żeby jego front był równo z obudową a nie w głębi. Na koniec taki czarny front stacji można siknąć szarym sprayem pod kolor obudowy Atari i powinno wszystko wyglądać jak z fabryki:-) Nie czepiam się tym postem obecnego wykonania, tylko zastanawiam się na przyszłość jak by to najlepiej można rozwiązać, bo mnie zaciekawiła koncepcja takiego dłubania, ponieważ też lubię tak sobie porzeźbić coś czasem:-)
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.