Witam ,
poszukuje stacji dyskow 1050 lub innej do atari 800xl, oczywiscie sprawiej i w uczciwej cenie :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupie Stacje dyskow do malego Atari
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam ,
poszukuje stacji dyskow 1050 lub innej do atari 800xl, oczywiscie sprawiej i w uczciwej cenie :)
to tak jak ja :D życzę powodzenia, ja już szukam ponad rok
No ostatnio jak jedną z US Doubler'em obserwowałem na alle to poszła za ok 787,41 zł, więc kosmos :)
ps. za tyle to bym rozważył pozbycie się jednej z moich ;)
jaka dyplomatyczna wysoka propozycja :)
@rosa szukaj na hamerykanskim je**** - duzo tego tam jest
@rosa szukaj na hamerykanskim je**** - duzo tego tam jest
Ale wysyłka z USA to kosmos, najtaniej to chyba aktualnie kupić w UK.
Obecnie zakup klona od Zaxona to chyba faktycznie najrozsądniejsza opcja.
Panowie ja szukam oryginalu, ostatnio byla na niemieckim ebayu atarynka 800xl ze stacja 1050 ale z jakas dziwna przerobka , przelacznikiem z przodu wiec sobie darowalem.
Mam czas, jezeli nie tu to bede szukal i na innych portalach aukcyjnych.
Ze Stanow nie bede kupowal bo wysylka jest polowa ceny stacji, porazka.
Nie sprecyzowałeś, że oryginału, ale teraz jasna sprawa ;)
Ze Stanow nie bede kupowal bo wysylka jest polowa ceny stacji, porazka.
niekoniecznie,
Korzystałeś z tej firmy ?
ale za to zobacz jakiego rarytasa mozna znalezc na ebayu
https://www.ebay.pl/itm/PERCOM-DATA-COM … SwCiRctlKX
Taka stacje widze pierwszy raz w zyciu, a troche lat mam. :)
originalna 1050 najlepiej z pudelkiem lub jedna z tych CA wersji bylyby milo widziane.
Narazie zmontowalem sobie SDriveMax jako zamiennik, do czasu gdy kupie prawdziwa stacje :)
nie korzystalem. Mam rodzine ona dla mnie przepakowuje i wysyla (polamerem lub doma express)
Ja czekam na ori Toms-a na allegro ...... chętnie zakupię ...
Hej koledzy i koleżanki,
Mam zarezerwowana Atarynke 800xl ze Stacja dysków 1050 plus instrukcje obsługi do odu urządzeń plus joystick i całe okablowanie za 460zl. W sobotę jadę odebrać
Oto ona
Piękny zestaw, gratulacje! :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupie Stacje dyskow do malego Atari
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 69 zapytań