Akurat trafiła mi się ta dyskietka (kopia, nie oryginał TOMS) w ostatniej "sesji dumpingowej".
Fajnie że od razu się komuś przyda :)
Wszystkie dumpy porównuję automatem z bazą TOSEC oraz z całym archiwum Arationline i tej dokładnie wersji tam nie ma. Tak więc chętni "operatorzy" serwisów mogą wziąć i dodać. Z pigwą nie porównywałem.
Z tym że, porównuję tylko hash całego .atr-a, nie poszczególnych plików, więc może (zapewne?) pliki są jednakowe jak na innych .atr-ch, tylko np. "organizacja" dyskietki jest inna, jeszcze nie wiem. Ta dyskietka była w gęstości podwójnej, a nie wiem jak było z orginalną od TOMS-ów. Może ktoś to sobie przegrał nie sektorowo, tylko plikowo.
P.S.#1
Końcówka nazwy pliku - "#190512022b-bckp [uBee]", to mój, wewnętrzny, prywatny, unikalny nr dumpa. Wyjaśniam, aby ktoś nie pomyślał że ma jakieś znaczenie dla zawartości. Oczywiście można zmienić na potrzeby własne.
190512-data wykonania; 022- nr dumpowanej dyskietki w danym dniu; b - strona dyskietki, "bckp"- nie oryginał tylko "backup copy"; [uBee] - wiadomo :-D
P.S.#2
Czy można z pigwy ściągnąć całe archiwum softu w jednej paczce?
Post's attachmentstoms programy specjalne dla toms multi ldw #190512022b-bckp [uBee].png 3.32 kb, liczba pobrań: 1 (od 2019-05-18)
toms programy specjalne dla toms multi ldw #190512022b-bckp [uBee].zip 65.87 kb, liczba pobrań: 5 (od 2019-05-18)
Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
<--
Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.
--== Kup Pan/i dyskietkę
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--