AS... napisał/a:Tak tak, czy ktoś to czyta???
JESZCZE RAZ NA TAAAAKKKK!As, przecież i tak Cię nie będzie. .. ;-)
Będę będę ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Wapniak 2020 - ankieta
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
AS... napisał/a:Tak tak, czy ktoś to czyta???
JESZCZE RAZ NA TAAAAKKKK!As, przecież i tak Cię nie będzie. .. ;-)
Będę będę ...
Jestem na tak:)
@Lewis: jak miker zacznie robić zbiórkę to się okaże wtedy na 100%.
... tylko nie zabieraj tego jedzenia o zapachu przypalanych ogniem onuc ;)
Miker, kase lejemy tam gdzie zwykle ?
Miejscowka na fotkach przekozak ! Zobaczymy jak wyjdzie w praniu.
Tym razem co poniektorzy nie beda mogli marudzic ze za plotem jest wesole miasteczko ;P
As, może i będziesz, z tym, że od jakiegoś czasu przelatujesz przez zloty jak meteor przez rozgwieżdżone niebo. Nadzieja w tym, że w okolicy nie ma Spa :-D
... tylko nie zabieraj tego jedzenia o zapachu przypalanych ogniem onuc ;)
akurat tego możesz być pewny że zabiorę;)
@Koala, znaczy się - już wyciągnąłeś z lodówki i "dojrzewa" do przyszłego roku...? :D
@Sikor - tak źle to nie będzie:) miesiąc wcześniej wystarczy:)
Z moją musztardą wszystko się da zjeść. Ale tego narobię!
21 osób na dzień dzisiejszy... Oj, cieniutko to widzę, cieniutko... W tym ja się wpisałem, że będę... I policzyłem tych 50/50 na tak...
Sikor, nie marudź. TO W 2020 roku jest!!11111
Jak nie dożyję to też nie przyjadę, wszystko się może zdarzyć i nie każdy widzi sens deklaracji przyjazdu na imprezę, która odbędzie się za rok. 21 osób na dzień dzisiejszy to świadectwo, że impreza cieszy się sporym zainteresowaniem.
Kochani cena jest zaporowa. Ja płaciłem ok 700 -750 zł. Szukajcie w szkołach które media mają płacone przez urzędy a opłatę wpłacacie jako datek na komitet rodzicielski.
Też jestem na tak. To byłby mój pierwszy Wapniak :).
@Ryszard - tylko wydaje mi się, że w stolycy trudniej będzie coś takiego załatwić. Nie wspomnę już o napojach "chłodzących", bo tu to trzeba by mieć już dobre plecy.
Panowie, ja tylko dodam od siebie, acz w imieniu całej ContraBandy, że w roku 2017 robiliśmy tam nasz zlot (z przymusu, ponieważ stała/stara miejscówa się wykrzaczyła) i osobiście nie mógłbym jej nikomu bardziej polecić. Mono był, Yerzmyey był, to mogą potwierdzić.
Owszem, może i drogo, ale remiza jest naprawdę super. Elegancko, przestronnie, bez p*.* ze strony właściciela, a do tego bardzo blisko do cywilizacji, no i w razie czegokolwiek zawsze za ścianą są jacyś strażacy (mi przykładowo padł akumulator i poratowali, bo mieli tam taką jebutną ładowarkę).
Dla tych, którzy chcą się tam na chwilę przenieść, zapraszam do zapoznania się ze skromną wideorelacją z naszego party w tamtym miejscu (w tym roku również tam wracamy i od tego roku już na stałe) >> https://youtu.be/9NNvj09OgHI
Natomiast co do spanka, to jeśli ktoś nie lubi na partyzanta (czytaj pod stołem), to my to rozgrywamy w ten sposób, że rozbijamy namioty z tyłu. Jak wspomniał Miker (pozdrowienia!), pod koniec maja powinno być już ciepło, aby taki biwak był przyjemnością i odpoczynkiem, a nie udręką i przeziębieniem. Warto również rozglądnąć się za jakimiś noclegami w pobliżu. Nigdy tego nie sprawdzaliśmy, ale myślę, że powinno się coś znaleźć w okolicy.
Coś się ruszyło? Niestety, okazuje się, że to termin Pixel Heaven...
Drogo ale miejsce wygląda dobrze. Nie wierzę że nie da się zrobić sleeping roomu w takim dużym miejscu jak tamto. Nie chodzi o wydzielanie osobnych pomieszczeń a już tym bardziej kameralnie - gdzie jedna rodzina zajmuje cały pokój - a reszta nic nie ma a o to by każdy mógł się gdzieś wyspać poza salą główną bez hałasu. Na dużym korytarzu czy innej sali. Namioty odpadają.
Proponuję zrobić lukę do Pixla nawet na tydzień w dowolną mańkę. Zrobię sobie tygodniowe party ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Wapniak 2020 - ankieta
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 67 zapytań