Panowie i Panie!
Sprawa wygląda tak - Miker był dzisiaj pod Warszawą i rozmawiał na temat nowej lokalizacji. Jest to remiza strażacka, około 16-18 km pod Warszawą, tuż za Pruszkowem. Prosty dojazd samochodem, samochód można zostawić tuż za płotem - jakieś 100 metrów od Party Place. Oprócz samochodu - dojazd WKD (bilet 4,80zł na dzień dzisiejszy ze stacji Śródmieście WKD, do której można przejść bezpośrednio z Dworca Centralnego w Warszawie, ewentualnie tylko zmiana peronów na Dworcu Zachodnim, cena biletu taka sama) i z buta jakieś 800 metrów, ewentualnie pociągiem do Pruszkowa, można kawałek podjechać lokalnym autobusem lub z buta około 3 km ze stacji. Lokalizacja: OSP Nowa Wieś Warszawska - http://www.ospnw.pl/ - sala duża i pojemna, dwie lodówki, ale praktycznie brak sleeping roomu (może się coś wyklaruje). Być może będzie możliwość wynajęcia namiotu 10-ki i tam materace, ale teraz jeszcze za wcześnie na rozmowy o tym.
Termin imprezy: wstępnie 28-31.05 2020 roku, więc powinno być ciepło.
Teraz tak: w Nowej Wsi są dwa sklepy spożywcze: jeden przy WKD drugi z 500 mtrów dalej. Najbliższy Lidl jakieś 2km, biedra nieco dalej (oba w Pruszkowie). Noclegi - raczej Pruszków lub kwatery prywatne (są o ile się orientuję).
Teraz clue sprawy - koszt, Wynajęcie sali na weekend to 3500zł, plus koszty ewentualnych szkód (500zł kaucji zwrotnej, czyli jak nie napsocimy - pójdzie na kolejną edycję lub inne party). Dlatego robimy ankietę, aby się zorientować w ilości chętnych i zastosować motyw z poprzednich Wapniaków - czyli wstępny sponsoring i ustalenie kosztów biletów. Prosimy w miarę rzetelnie odpowiedzieć na pytania z ankiety i dopisać się w ewentualnych komentarzach. Bliższe szczegóły co do zbiórki wkrótce poda Miker.
I na koniec pytanie ode mnie - czy chcielibyście, aby w jeden dzień załatwić grochówkę strażacką? Z autopsji wiem, że jest zajebista - ale nie wiem, jaki byłby koszt (z kuchni polowej, jadłem u nich wielokrotnie, ale na imprezach otwartych, więc nie znam kosztu). Bo to pewnie można dogadać (na przykład na sobotę) - bądź jako zakup indywidualny, bądź - w przypadku odpowiednich przedpłat - dla wszystkich...
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury