i jak tam?
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Miejsca w sieci » Papierowy magazyn PL o ATARI (różne modele)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
i jak tam?
i jak tam?
na razie bez zmian
@Kroll - Powoli mija 4 miesiąc od zbiórki pieniążków na wydanie Atari Fana, czy są jakieś nowe informacje?
@lopez - niestety nie ma, nie mamy aktualnie żadnego kontaktu z Piterem (redaktorem naczelnym) :(
Hmm, a na konkurencyjnym portalu piszą, że 20.01 byli z Piterem u kogoś kręcić film. O tu... http://atarionline.pl/v01/index.php?sub … ct=nowinki - szkoda, bo pismo fajnie się zapowiadało...
Ale co, znikł? Z Gdańska jest sporo osób, nikt nic nie wie?
@Kroll, Ponieważ zrobiłem wpłatę na komplet sześciu numerów to czy w takim wypadku mogę otrzymać pierwsze 5 numerów? a jak ewentualnie wyjdzie nr. 6 to dopłacę za jego wysyłkę ?
Hmm, a na konkurencyjnym portalu piszą, że 20.01 byli z Piterem u kogoś kręcić film. O tu... http://atarionline.pl/v01/index.php?sub … ct=nowinki - szkoda, bo pismo fajnie się zapowiadało...
W styczniu rzeczywiście ludzie mieli jeszcze kontakt z Piterem. W późniejszym czasie kontakt z nim się urwał. Wiemy jedynie, że ma problemy osobiste.
Ale co, znikł? Z Gdańska jest sporo osób, nikt nic nie wie?
Niestety nikt ze znajomych nam osób w Gdańsku nic nie wie.
@Kroll, Ponieważ zrobiłem wpłatę na komplet sześciu numerów to czy w takim wypadku mogę otrzymać pierwsze 5 numerów? a jak ewentualnie wyjdzie nr. 6 to dopłacę za jego wysyłkę ?
Jest mi przykro, ale wszystkim zarządza Piter, ja nie mam dostępu do archiwalnych numerów.
Kaz na aol pisał, że coś wie co się z Piterem dzieje, może jego pytajcie
W związku z licznymi zapytaniami odnośnie Atari Fana #6 informujemy, że nie mamy kontaktu z Redaktorem Naczelnym - Piotrem Krużyckim. Dostęp do złożonych zamówień/wpłaconych środków ma tylko on, więc w chwili obecnej my, pozostali członkowie redakcji, nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Bardzo nam przykro.
No to chyba zostaje powiadomienie organów ścigania?
ewentualnie wizyta w domu Pitera, to chyba nie problem pojechać do jego domu i z nim porozmawiać
Gdyby chciał rozmawiać to by odbierał telefony lub odpisywał.
Przypominam że po złożeniu zamówienia zapewne każdy z Was otrzymał email z potwierdzeniem. Email przyszedł z adresu Pitera. Sugeruję aby wszyscy odpowiedzieli na ten email z zapytaniem o termin realizacji opłaconego zamówienia.
Ja już to zrobiłem.
Piter, jeżeli to czytasz, to cytując Ciebie z tego potwierdzenia: "STay ATARI !!", i nie rób siary... Każdy ma swoje problemy, jasne, ale to już czwarty miesiąc. Zdecyduj, albo zabierasz się za realizację zamówień, albo przekazujesz to komuś z Redakcji, albo poproszę o zwrot wpłaconej kasy.
Przeszukałem maile, faktycznie zamówienie mam potwierdzone przez Pitera. Wysłałem maila, ale raczej nie liczę na jakąś odpowiedź.
Kurcze pióro... zapłaciłem awansem za wszystkie 6 ... niby nie majątek ale przynajmniej uczciwe wyjaśnienie sytuacji by się przydało...
Wziąłem komplecik... :(
Ja co prawda, zapłaciłem i czekam tylko na 6 numer, ale też chętnie przeczytałbym wyjaśnienie Pitera :(.
Przydałyby się wyjaśnienia i to bardzo...
Po wielu tygodniach udało się, a po wszelkie informacje, wyjaśnienia odsyłam ...
http://www.atari.org.pl/informacje/atar … st!!!/2073
Super, zamówione. Czy ten jeden brakujący numer też będzie jeszcze w sprzedaży?
Szacun dla Grupy Ratunkowej!
Mam nadzieję że zdołacie wyegzekwować wyłożoną kasę.
Wysłałem już na priv potwierdzenie mojej wcześniejszej wpłaty, tej na konto Pitera.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » Papierowy magazyn PL o ATARI (różne modele)
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 65 zapytań