Poszukuję dolnej obudowy spektrumny gumiaka. Może się komuś wala, albo ma większą drukarkę 3D i mi druknie z thingiverse.
Edit: może być uszkodzona (bez przesady, pękniętą (nawet na pół) skleję), byle była kompletna.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » Kupię zelówkę gumiaka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuję dolnej obudowy spektrumny gumiaka. Może się komuś wala, albo ma większą drukarkę 3D i mi druknie z thingiverse.
Edit: może być uszkodzona (bez przesady, pękniętą (nawet na pół) skleję), byle była kompletna.
Hej,
Jak bardzo Ci na czasie zależy? Mam kilka gumiaków na strychu... ale muszę go przekopać.
Pozdr.
może być w kolorze khaki? u mnie wszystko robią w tym kolorze...
Kiedyś kupiłem płytę do ZX Spectrum,
która miała tylko dolną obudowę, czyli przedmiotowa zelówka :)
Będzie do wzięcia. Postaram sie sprawdzić do jutra gdzie ona jest.
No właśnie, a ja mam górną z klawiaturą i płytę. Może w końcu po 20 latach zmontuję sobie gumiaka, żeby zagrać w JSW albo Manic Miner.
Namierzyłem gumiaka, obudowa jest czarna, w całości ale bez 2 gumek :-( @Jer, odezwij się na priv gdzie Ci to podesłać. A może całego gumiaka chcesz?
Pozdrawiam
pancio
Znalazlem zelówkę, nawet bardzo szybko. Jest w całości ale bez gumek.
Ale widze ze juz i cala sie znalazla
@pancio, jak masz na zbyciu za normalną cenę to chętnie przygarnę... Może być porysowany, odrapany - aby sprawny. Bo ceny z alledrogo to zabijają...
Generalnie nie handluję... zbieram... ale looknę w otchłań strychu i dla Ciebie :-)
ok. Od razu zaznaczam że dla mnie, do zabawy - nie na sprzedaż, aby była jasność ;)
JLS: Ile chcesz za zelówkę? Cała obudowa jest mi na nic, bo znowu góra zostanie i będę szukał zelówki ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Kupię zelówkę gumiaka
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 69 zapytań