Cześć,
może ktoś z was ma walający się i niepotrzebny WD1772 lub zamiennik (VL1772), jeśli tak to chętnie odkupie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] WD1772 lub zamiennki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
może ktoś z was ma walający się i niepotrzebny WD1772 lub zamiennik (VL1772), jeśli tak to chętnie odkupie.
Zaxona spytaj - przecież robi teraz klony XFek, więc pewnie znalazł gdzieś źródełko :)
przeczuwam że właśnie o ten klonik chodzi :)
Tak dokładnie :)
Pisałem do Zaxona czy nie sprzeda razem z kitem, ale nie odpisuje więc zakładam, że nie.
A ponieważ kupiłem kita to kompletuje części, więc jak ktoś ma jedną sztukę zbędą to proszę o kontakt :)
Hmmm sam bym zanabył, jakbyś coś ustalił gdzie można kupić, będę wdzięczny :)
Mam WD1770 z płytki od VC1571.
Nie dam gwarancji ze sprawny i trzeba sobie go wylutować. W gratisie 6502 do wylutowania plus to co na płycie.
@Sikor: thx, tu już znalazłem, tylko ten sklep do którego prowadzi elecena wygląda co najmniej "dziwnie", ale jutro tam zadzwonię.
@nekroskop: WD1770 zgodnie z tym co pisał Zaxon nie działa zbyt dobrze.
https://www.utsource.net/itm/p/571113.html
Witam.
Kurde, jak ostatnio pół roku temu kupowałem u jakiegoś Niemca przez ebaja WD1772 02-02 za 6€/szt, to nie przypuszczałem nawet, że zrobiłem deal życia ;)
Sprzedałem ostatnio na all.... KMD z tym układem, za 224,72zł, czyli kupujący jest co najmniej stówę do przodu ;)
Mam jeszcze 10 szt. te które kupiłem od Niemca i jedną z mojej CA2001, bo zmieniłem na WD2797, ale za mniej niż 100zł/szt nie oddam ;)
Pozdrawiam i sorry za offtop ;)
Andrzej
@lotharek dziękuję bardzo, zamówiłem cały brakujący zestaw z BOM za 120zł łącznie z VL1772 :)
życie było by zbyt piękne, własnie mi anulowali zamówienie z powodu braku VL1772 :(
życie było by zbyt piękne, własnie mi anulowali zamówienie z powodu braku VL1772 :(
Mógłbym przysiąc, że jeszcze wczoraj widziałem u majfrendów w jakiejś dobrej cenie. Dziś już tylko koło 20$ + wysyłka :( .
Wszyscy rzucili się na klona XF551 ;)
https://www.ebay.co.uk/itm/VL1772-02PC- … SwwXRccsnh
Uwaga: chciałem tylko przestrzec osoby kupujące VL1772 z ebay od www_sly_de (SLY-electronic Peter Haenel), z linka podanego przez sqward, te układy są niepełnosprawne. Niby wszystko działa, ale ie da się sformatować, żadnej dyskietki bo zawsze wywala error.
Z tego co pisał Zaxon to testował też na innych urządzeniach (poza XF551) i też miał z nimi problemy.
https://www.aliexpress.com/item/33021653998.html - podana cena jest za 5 szt...
Niestety 1770 nie działa z Hyper FX ani z Atari ST :(
Cześć Piotr, nie wiem czy nadal szukasz, bo trochę wody w Odrze upłyneło od Twojego ostatniego posta w tej sprawie,
ale mam takiego cośka:
Jak ten WD jest sprawny, to jestem zainteresowany.
Hej, w związku z tym, że to post @lopez-a, on ma pierwszeństwo, jak by nie potrzebował to Ty jesteś następny :)
Ja już zanabyłem, więc dziękuję za ofertę i Atari-User masz wolną drogę do kupna :)
Dzięki lopez.
W takim razie jestem zainteresowany zakupem.
Atari-User, wysłałem Ci maila
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] WD1772 lub zamiennki
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 60 zapytań