Udało mi się wreszcie zrobić zdjęcia. Niestety bez statywu tylko z ręki więc niektóre są nieostre. Zdjęcia były robione z lampą i bez (w archiwum załączone są obydwie wersje dla porównania). Zdjęcia, które były całkiem nieczytelne usunąłem, ale w razie czego mam je zarchiwizowane więc mogę podesłać.
Konsolka została na początku rozkręcona, obfotografowaliśmy płytę, blachy, obudowę i akcesoria. Potem konsolka została skręcona i podłączona do TV. Odpalony został wbudowany w 7800 Asteroids, a potem Summer Games z 2600.
Na panelu czołowym są ryski wynikające z użytkowania - niegłębokie, ale niestety są. Były już niestety kiedy konsolę zanabyłem, no ale mój drugi egzemplarz jest w gorszym stanie więc się nim nawet nie chwalę :/
Archiwum 7z dostępne jest w http://mono.atari.pl/zdjecia7800.7z i waży 357,163,650 bajtów. Jeśli po oględzinach nadal byłbyś zainteresowany wymianą, to zapraszam na PW.
Edit: A - na spodniej stronie obudowy jedna śruba była zabezpieczona srebrną naklejką "Achtung!", którą zdjąłem stąd na zdjęciach widać jeszcze ślady kleju którego nie usuwałem. Tak, że konsolka straciła gwarancję producenta :)
hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje