Witam. Ci z was, którzy śledzili wątek „Sprzedam XC12”, wiedzą, że w dość sensacyjnych okolicznościach ;) stałem się posiadaczem, prócz magnetofonów, również kilku 65XE, o czym można było przeczytać we wspomnianym wątku. Kto nie czytał, bez obaw, niczego ważnego nie stracił :) . W sumie są cztery komputery, z których dwa posiadają złącze Expansion. Dla trzech może wszystkich, będę chciał znaleźć nowy dom ;) o ile uda mi się je naprawić i oczywiście, jeśli będą chętni.
Na razie oferuję pierwszy o numerze fabrycznym 164544. Uszkodzone były pamięci RAM, które zamieniłem na 41256, i tak zrobiło się 256 kB RAM-u. Może komuś się przyda :) . Wizualnie wygląda chyba najlepiej ze wszystkich. Obudowa jest minimalnie pożółkła, prawie niezauważalnie.
Cena początkowa to 250 zł. Wysyłka gratis. Czas na składanie ofert jest do 31.03.2019, do godziny 20:00.
W zestawie z komputerem jest pudełko ze styropianami i zasilacz impulsowy 5V, 3A, a więc powinien „pociągnąć” niejedno rozszerzenie :) . Na żądanie dołączam gratis kabel sygnałowy DIN-5 – 4xRCA, a więc na wtykach RCA są dostępne wszystkie sygnały występujące na gnieździe monitorowym. Jeśli są pytania, to proszę pytać :)