Witam.
Potrzebuje waszej pomocy 8)
mam stronke na serwerze, ktory nie wspiera PHP

umieszczem na nim taki skrypt

<script type="text/javascript" language="JavaScript" src="http://www.server/plik.php?id=34&d=3"></script>

plik.php jest na serwerze wspierajacym PHP i jest tam kod, ktory generuje ksiege gosci... ale co musi byc w nim na poczatku aby taki zapis jak wyzej zadzialal//

czekam na info .. bardzo wazne to jest dla mnie.. pozdrawiam

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

2

Zapomnij. Nie da sie includowac niczego na serwerze nieobslugujacym SSI. Jesli nieobsluguje PHP, sa male szanse, ze wspiera SSI. Sprawdz więc najpierw SSI.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

na tym serwerze jest stronka, ktora korzysta wlasnie z takiego zapisu jak wyzej.
wiec musi dzialac ;)

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

4

to dwa pytania:
1. czym się objawia "niedziałanie"? znaczy error javascriptu czy w ogóle nic?
2. a co generuje ta ksiąga gości? bo jak dla mnie to powinna adres pliku ze skryptem javascript, bo inaczej to <script src=""> nie zadziała to chyba

co ma robić to wywołanie? albo czy plik "plik.php" można prosić?

5

dzieki za pomoc.. juz sobie poradzilem;)

plik php wykonuje jakies dzialania po czym (wynik) zawartosc zmiennej wyswietla na ekranie przez

<?
echo "document.write('$zmienna');";

?>