Ostatnio zostałem tym zaskoczony, więc... Czy chciałbyś/chciałabyś zakupić taką fizyczną wersję gry? Gra jest stara, ogólniedostępna - wersja kolekcjonerska pewnie by zawierała jakieś piersołki. Dostałem deklarację wykonania dla mnie nagrania 25 do 50 sztuk, więcej nie przewidję (na kasecie, dyskietki bym nagrywał sam, ale też w małej ilości). Żadnych zmian w stosunku do wersji dostępnej by nie było, ale pewnie pomyślałbym nad jakimś gadżetem. Tylko... Czy byliby chętni?
Powiem szczerze, że zostałem tym zaskoczony, a wykorzystałbym projekt, który dostałem. Wydanie byłoby dwujęzyczne, jak i sam program (oddzielnie wersja PL i EN) Odpowiedź w ankiecie jest tylko badaniem, nie jest zobowiązaniem do zakupu.
Btw: ja głosuję za NIE, aby widzieć wyniki ankiety, wię jeden wynik jest przekłamany.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.