76

Jeśli aktualne, to chętnie kupię 100 sztuk.
Pozdrawiam.

77

Tomekd: sprawdzę po weekendzie, bo mam jeszcze zamówienie na 200 sztuk, a z przyczyn technicznych teraz nie dam rady sprawdzić.

Sikor umarł...

78

Sikor napisał/a:

Tomekd: sprawdzę po weekendzie, bo mam jeszcze zamówienie na 200 sztuk, a z przyczyn technicznych teraz nie dam rady sprawdzić.

Ok, nie ma problemu.
Pozdrawiam.

79

Dzieki Sikor za koperty. Sa extra. Szkoda ze tylko 100 zamowilem:)

.

80

ooo, już doszły? Liczyłem że będą na poniedziałek-wtorek ;)
Smacznego ;)

Sikor umarł...

81

chętnie kupie 100 szt.

82

@piopog: proszę do wtorku, do 20-tej o potwierdzenie 100 czy 200 sztuk, umówimy się na odbiór
@tomekd @dragmar: mam jeszcze 120 sztuk, jak pisałem - dla każdego mix (klejenie na zewnątrz/do wewnątrz, zamierzam sobie zostawić 20 sztuk. Jak piopog potwierdzi zakup 200 sztuk (był pierwszy) - proponuję podzielić się między sobą, ewentualnie jeden z Was zakupi - proszę się wypowiedzieć w wątku, jeśli piopog weźmie 100 sztuk - dla Was też będzie po 100.
Istnieje szansa, że mam jeszcze 100-200 sztuk klejonych na zewnątrz, ale w najbliższym czasie nie dostanę się do miejsca, gdzie mogą być, więc na to bym już nie liczył.
@tomekd @dragmar: proszę o ustalenia do środy, do godziny 20-tej

Sikor umarł...

83

Chętny nadal na 100szt. jeżeli zostanie tylko 100, podziele się i wezmę 50 szt.:)

84

Ja również jestem chętny na 100 szt, tak jak zadeklarowałem. Mógłbym wziąć nawet 200 szt, gdyby tyle było. Oczywiście jednak w takiej sytuacji podzielę się z dragmar, mimo iż byłem szybszy :P

85 Ostatnio edytowany przez Sikor (2016-01-11 14:19:59)

@tomekd: akurat zadeklarowaliści esię w podobnym czasie - dragmar najpierw w PW :)
Czekam zatem na deklarację piopoga, wtedy będzie wszystko wiadomo.
====Edyta
Aha, zgodnie z wcześniejszą deklaracją - więcej kopert nie dorabiam, i tak mam sporo w plecy :(

Sikor umarł...

86

szkoda :(

.

87

Z racji dużego zainteresowania "podzielę się" i wezmę 150 szt.

88

@dragmar @tomekd: w takim razie jest po 75 sztuk dla każdego. Płatne - proporcjonalnie, wieczorem prześlę nr konta. Koszt wysyłki - niezmienny (9,50zł).
P.S.
Na "osłodę" każdy z Was otrzyma po dwie pocztówki "Atari nostalgia", gratis ;) Proszę o deklarację, czy się zgadzacie?

Sikor umarł...

89 Ostatnio edytowany przez pablozp (2016-01-12 12:34:27)

"Atari nostalgia" pocztóweczki są pikne .. polecam :))

.

90

Ja się zgadzam :) Dzięki!

91

zgadzam sie

92

Koperty wyszły, proszę o info, jak dojdą ;)

Sikor umarł...

93

@Sikor
Koperty dotarły. Dzięki wielkie :)
Pozdrawiam

94

thx za info i smacznego ;)

Sikor umarł...

95

Miałem nie robić, ale ponieważ dostałem zapytanie na PW - jest szansa na kolejną partię. I teraz tak: planuję zrobić koperty na offsecie 200gram i/lub kredzie 200gram, aby wszystko było sztywniejsze, partie pakowane po 100 sztuk. Póki co badam zainteresowanie, powiedzmy do niedzieli wieczór, wtedy się dowiem o aktualną cenę i dopiero wtedy oczekuję deklaracji zakupu - nie ukrywam, że choć w części płatną za pomocą przedpłat, decyzja oczywiście po podaniu ceny (i wtedy deklaracje i częściowe przynajmniej przedpłaty). Koperty będą (o ile zrobię) bez żadnego nadruku, sklejone, tym razem dopilnuję, aby skrzydełka były na wierzchu ;) Na koperty będzie możliwość wystawienia faktury VAT (właściwie na każdy zakup kopert mogę taką fakturę wystawić). Proszę o listę ewentualnych chętnych, a właściwie dwie (ilości proszę podawać w 100-kach):
Lista 1: jestem zainteresowany kopertami offset 200g
1. Twój_Nick 100 sztuk

Lista 2: jestem zainteresowany kopertami kreda 200g
1. Twój_nick 500 sztuk
Tak spreparowane listy proszę skopiować i dopisywać się w wątku - pierwszą osobę proszę o odpowiednią zamianę w polach wój_nick i ilościach. Wysyłka kurierem lub odbiór osobisty w Warszawie, możecie się umawiać na paczki zbiorcze. Poczta mnie ostatnio za bardzo wkurza "doskonałą" jakością usług.

Sikor umarł...

96

Jak ktoś chce, to mam sporo kopert, które zostały mi po wydanych grach w Retronics. Idealny stan, bo są z nowych dyskietek.

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

97

Dobra, wracam do tematu - jeśli są chętni. Udało mi się uzyskać w miarę sensowną cenę na koperty o gramaturze 200 gram, podaję ceny dla zainteresowanych - ponieważ do takich cen muszę zamówić minimum 3000 sztuk (opcja 1) lub minimum 5000 sztuk (opcja 2) - ewentualne zamówienie zacznę realizować po zebraniu nie mniej niż połowy zamówień i wpłaty za nie. Po zebraniu połowy zamówień ruszam - czas oczekiwania około dwa tygodnie (aby utrzymać cenę nie mogę się wpakować w środek produkcji). Ceny skalkulowane dla 100 sztuk/pakiet, więc w razie czego proszę wziąć to pod uwagę. Proszę też wpisywać informacje offset/kreda, kreda jest droższa o 0,01zł/szt, czyli złotówkę na 100 sztukach, przy czym wystarczy pakiet 100sztuk innego materiału. W razie czego wystawiam fakturę:
ilość sztuk  | opcja 1 | opcja 2
--------------+----------+-----------
100-400     |  80zł     | 65zł
500-900     |  75zł     |  59zł
1000+        |  70zł     |  50zł
--------------------------------------
Wszystkie oferty będą liczone według ogólnej liczby zamówień, czyli - jak pisałem - jak zbiorę połowę zamówień (czyli 1500 na opcję pierwszą lub 2500 na opcję drugą z ogólnej sumy zamówień) - przyjmuję wpłaty według kalkulacji. Przy zamówieniu rzędu 10000 kopert jest prawdopodobieństwo zejścia jeszcze o grosz na sztuce, ale to już nie czyni różnicy chyba.
Ewentualne deklaracje (ilość i jakie - pakiety (po 100 sztuk, kreda offset)) proszę o listę poniżej. Do tego dojdzie koszt wysyłki (paczka ekonomiczna pocztowa).

Sikor umarł...

98

1. pancio.net + 200 szt.

https://systemembedded.eu/ ... https://www.youtube.com/watch?v=GwS7Es1x6mw
""Ja bardzo przepraszam, ale podejrzenia panów są całkowicie bezpodstawne. Ja niczym nie handluję. Ta pani przyszła do mnie w tym Pancake-u i w nim wychodzi.""
ABBUC Member #319. Preferowana forma kontaktu: email

99 Ostatnio edytowany przez Sikor (2019-02-08 12:37:24)

@pancio: kreda czy offset?
@all: określcie od razu rodzaj materiału. Ja osobiście wolę offset, ale kreda bywa trwalsza. Przy tej gramaturze z kolei offset jest niewątpliwie sztywniejszy.
Aha, ceny skalkulowane dla zamawiającego, więc tych się jednostkowo trzymamy.

Sikor umarł...

100

1. pancio.net + 200 szt. OFFSET

https://systemembedded.eu/ ... https://www.youtube.com/watch?v=GwS7Es1x6mw
""Ja bardzo przepraszam, ale podejrzenia panów są całkowicie bezpodstawne. Ja niczym nie handluję. Ta pani przyszła do mnie w tym Pancake-u i w nim wychodzi.""
ABBUC Member #319. Preferowana forma kontaktu: email