Miałem nie robić, ale ponieważ dostałem zapytanie na PW - jest szansa na kolejną partię. I teraz tak: planuję zrobić koperty na offsecie 200gram i/lub kredzie 200gram, aby wszystko było sztywniejsze, partie pakowane po 100 sztuk. Póki co badam zainteresowanie, powiedzmy do niedzieli wieczór, wtedy się dowiem o aktualną cenę i dopiero wtedy oczekuję deklaracji zakupu - nie ukrywam, że choć w części płatną za pomocą przedpłat, decyzja oczywiście po podaniu ceny (i wtedy deklaracje i częściowe przynajmniej przedpłaty). Koperty będą (o ile zrobię) bez żadnego nadruku, sklejone, tym razem dopilnuję, aby skrzydełka były na wierzchu ;) Na koperty będzie możliwość wystawienia faktury VAT (właściwie na każdy zakup kopert mogę taką fakturę wystawić). Proszę o listę ewentualnych chętnych, a właściwie dwie (ilości proszę podawać w 100-kach):
Lista 1: jestem zainteresowany kopertami offset 200g
1. Twój_Nick 100 sztuk
Lista 2: jestem zainteresowany kopertami kreda 200g
1. Twój_nick 500 sztuk
Tak spreparowane listy proszę skopiować i dopisywać się w wątku - pierwszą osobę proszę o odpowiednią zamianę w polach wój_nick i ilościach. Wysyłka kurierem lub odbiór osobisty w Warszawie, możecie się umawiać na paczki zbiorcze. Poczta mnie ostatnio za bardzo wkurza "doskonałą" jakością usług.
Sikor umarł...