Empetrójkę? A po co?
niewiedza buduje, wiedza rujnuje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Evie - kolejne rozszerzenie z fpga
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Empetrójkę? A po co?
Bo spektrumowcy mają (Yerzmyey pokazywał mi kartę, która gra MP3 i MODy niezależnie od układu).
No i w sumie trzymanie empetrójek na dysku i puszczanie ich spod Sparty byłoby ciekawe, już puszczanie WAVów na Covoxie przez Pina powoduje duże zainteresowanie na imprezach.
.. . bo komputer 8/16 bitowy wcale nie musi być siermiężno - koszerny w użytku ;)
Kiedy będzie można w końcu nabyć Evie? Mam dosyć Simplestereo v2 i charczącego w nim Covoxa ;)
Bude 2xpokey+SID+AY+Covox tracker pre ATARI???
A kolko bude cena/kostovat?
Zdaje się, że Michał posiada wszystkie części do złożenia - więc chętni zrób.se mogą próbować dogadać się z Pasiem.
Na gotowca bym nie liczył.
Z rozmów z Pasiem wynika też, że Evie można podłączyć jako 3 i 4 pokey pozostawiając stereo w świętym spokoju. Jest taki plan, by sprawdzić jak sobie z quadro radzi tmc2.0 ;)
Czy wiadomo kiedy mniej więcej można się spodziewać "produkcji"? ;-)
Dwa lata temu pisałem, potrzeba osoby która pociągnie produkcje. Od listy chętnych do wysyłek sporo pracy. Pasiu się tego nie podejmie.
Może Lotharek by się podjął?
Właśnie, w Polsce są przynajmniej trzy znane mi firmy lub osoby, które coś "masowo" produkują do Atari i sprzedają na cały świat.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Evie - kolejne rozszerzenie z fpga
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 54 zapytań