...once again (req by Mikey), heh.
Co do organizacji party to cały czas wyrażam chęć :D Szkoda tylko że wcześniej nie wiedziałem iż kolega Vasco nie robi biby w tym roq... dlatego też (chcąc zwiększyć frekwencję na SV2k4) przekładam termin o kolejny/e miesiąc/e. Wyniki na DHS'ach są dla mnie raczej satysfakcjonujące, więc temat uważam za zamknięty...
Nie mam nic przeciwko zaproszeniu sceny ZX na Sv2k4. Bardzo chętnie zobaczyłbym coś na ten legendarny sprzęcior, o compotach specjalnie dla Speca nie wspominając! Co do C-64... świetny komp, SID rulez, ale słyszałem co się dzieje na różnych commy parties (sam widziałem na InterJamie'98 w Niemczech) więc pomysł takiego multi-party dla sceny 8-bit średnio mi się podoba (małoatarowska scena pije sporo -no i dobrze!- ale mam jedynie miłe wspomnienia z SV2k... nie chciałbym żeby to się zmieniło).
pozdrrr!
G.
p.s. Vasco - bliska obecność parasolek, plaży i dyskotek to zaleta - jak party będzie h**yowe to zawsze jest alternatywa. 4 lata temu podczas wyprawy busem nad morze ludzie nieźle się integrowali przy kuflach złocistego napoju (niektórzy nawet z radości pokazali swoje "fistaszki" nie bacząc na obecność niewiast i dosyć niskiej temperatury ;).
Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)